Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Roland Nilsson blir ny tränare i Gais

GÖTEBORG. Roland Nilsson kommer under de tre närmaste åren att träna GAIS.
- Han brinner för den här uppgiften, säger GAIS ordförande Christer Wallin i ett uttalande på GAIS hemsida.
Roberto Jacobsson, assisterande tränare, kommer inte att fortsätta i sin roll.

Som GT skrev redan i helgen kommer GAIS styrelse idag att presentera den nye tränaren.  Skåningen Roland Nilsson, före detta  landslagsspelare och proffs i England tar över efter Roberto Jacobsson i rollen som tränare. Roberto Jacobsson fick i sin tur ta över rollen som tränare när förre tränaren Lennart Ottordahl blev sjuk tidigare i år. Hans roll i föreningen är ännu oklar. Det enda som är klart är att han har tackat nej till jobbet som assisterande tränare.

Har muskler - Roland brinner för sin nya uppgift och ser tränareuppdraget i GAIS som en stor utmaning, säger GAIS ordförande Christer Wallin i ett pressmeddelande. Roland vill komma till en förening med traditioner och som har "muskler" att kunna sikta vidare uppåt. Han har varit i kontakt med andra klubbar, därigbland i Allsvenskan, men tacket nej till dessa, fortsätter han. Nästa sommar kommer Rolands familj att flytta till Göteborg.