Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Rånarna slog kvinna blodig

RÅN. För nionde gången på kort tid slog tre rånare till mot MB Livs i Biskopsgården i går eftermiddag. I tumultet slogs en kvinnlig delägare blodig med ett järnrör.

GÖTEBORG. Rånarna nöjde sig inte med dagskassan.

På vägen ut från livsmedelsbutiken slogs en av delägarna blodig med ett järnrör.

Nu söker polisen tre unga män misstänkta för dådet.

Det var vid halv två-tiden i går eftermiddag som två maskerade män rusade in på MB Livs i stadsdelen Biskopsgården i Göteborg. - Med kniv hotade de personalen och beordrade dem att ge dem innehållet i kassan, säger Björn Mattsson, inre befäl vid polisen på Hisingen. Personalen gjorde som de blev tillsagda och räckte över kassalådan.

Slog med järnrör

 Men trots att rånarna fått sitt byte slog de en kvinna blodig med hjälp av ett järnrör på vägen ut. Kvinnan som enligt uppgift till GT är en av butikens delägare, fördes med ambulans till Sahlgrenska universitetssjukhuset med lindriga skador. Efter rånet sprang gärningsmännen ut ur butiken och hoppade in i en bil som väntade utanför.

Nionde gången

 - Bilen var av märket Mazda och sågs försvinna i riktning mot Sommarvädersgatan, säger Björn Mattsson. I går kväll förhörde polisen den misshandlade kvinnan och gick igenom bilder från butikens övervakningskameror. Sent i natt hade man ännu inga spår efter gärningsmännen. - Vi söker tre unga, smala män, säger Björn Mattsson. Det är inte första gången som MB Livs får ovälkomna gäster. Under de senaste åren har rånare slagit till mot butiken nio gånger.