Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Rånare hamnade i bråk - knivskar varandra

Under natten till torsdagen larmas polis till centrala Göteborg efter ett bråk.

Två män som har rånat en annan person hamnar i konflikt - och knivskär varandra. Båda grips misstänkta för grov misshandel och rån.

– Det är oerhört rörigt, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson vid polisen i region Väst.

Klockan 03.50 under natten till torsdagen fick polisen ett larm om bråk i centrala Göteborg, runt området vid Brunnsparken och Östra hamngatan. 

Polis och ambulans anländer till platsen och påträffar där två män med lindriga knivskador. Situationen är rörig, men enligt polisen verkar det som om de båda skadade männen tidigare rånat en annan man - och sedan hamnat i konflikt med varandra.

– Det är oerhört rörigt och svårt att reda ut. Det var mitt i natten i brunnsparken, ingen pratar svenska och ingen är nykter. Så det är inte så lätt att få reda på vem som har gjort vad, säger Stefan Gustafsson.

Två gripna

De båda männen fick lindriga skador.

– En blev knivskuren i handen och en i nacken. Men ingen behövde avföras med ambulans utan de kunde plåstras om på platsen, säger Stefan Gustafsson.

Båda personerna grips sedan, misstänkta för grov misshandel och rån. Även ytterligare en person blir tillfälligt omhändertagen.

Den person som blivit utsatt för rånet finns inte kvar på platsen.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!