Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Prisad artist klar för spelning på Liseberg

Silvana Imam uppträder på Liseberg i sommar.Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
Slänggungorna är en populär attraktion på Liseberg.Foto: HENRIK JANSSON

Liseberg presenterar ännu en artist som ska uppträda på stora scenen i sommar:

Prisade Silvana Imam.

Hon vann år 2015 en Grammis för årets artist.

Snön och slasket har tagit ett isande grepp om Västsverige – men om några månader är det sommar igen och då är det dans och hålligång på Lisebergs stora scen.

Sedan tidigare är det klart att Queens of the Stone Age och Säkert! (Annika Norlin) ska uppträda där och i ett pressmeddelande presenterar nöjesfältet nu en tredje artist:

Silvana Imam.

Hon är en poplär svensk rappare och för tre år sedan belönades med utmärkelsen årets artist på Grammisgalan.

Miss Li uppträdde

Förutom att hon ska uppträda på Liseberg är hon aktuell med flera andra projekt, inte minst filmen om henne själv som hade premiär i september. I vår släpps också en foto- och textbok om henne. Dessutom håller hon på att producera ett nytt album.

 

LÄS MER: Förvirringen efter kuppen i "Lotta på Liseberg"

 

Ännu fler spelningar på stora scenen blir klara när det lider. Under fjolåret uppträdde bland annat Miss Li, Peg Parnevik, Alice Cooper, Mary J. Blige och Ane Brun på samma scen.

"Lotta på Liseberg" är populärt

Höjdpunkten på stora scenen brukar annars vara det ständigt återkommande "Lotta på Liseberg", där Lotta Engberg sjunger allsång tillsammans med artister och publiken i TV4-programmet som sänds under måndagskvällar på sommaren.

 

LÄS MER: Lotta Engbergs krav på TV4

 

Efter sista programmet i fjol berättade Lotta Engberg att inget då var bestämt inför 2018, men hon framförde ett tydligt krav till kanalen.

– Jag kommer tillbaka. Vill inte TV4 ha mig så får de bära bort mig, sa hon då.