Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Prinsessans hyllning till kärleksschamanen

Han är prinsessan Märtha Louises kärlek • Sjätte generationens schaman.
Schaman Durek och prinsessan Märtha Louise har varit ett par sedan början på 2019.Foto: DARYL HENDERSON / NTB SCANPIX TT NYHETSBYRÅN
På schamanens 46:e födelsedag skickar Märtha Louise en kärlekshyllning.Foto: CARINA JOHANSEN / NTB SCANPIX TT NYHETSBYRÅN
”Med all min kärlek, grattis på födelsedagen, min kärlek”, skriver Märtha Louise på Instagram.Foto: MEGA/IBL

Schaman Durek firade nyligen sin 46:e födelsedag.

Då hyllades han av kärleken, prinsessan Märtha Louise.

– Med all min kärlek, grattis på födelsedagen, min kärlek, skriver Märtha Louise på Instagram.

Norska prinsessan Märtha Louise och Schaman Durek, eller Durek Verett som han egentligen heter, har kilat stadigt i över ett och ett halvt år.

Och kärleken de emellan tycks inte nå sitt slut. 

Båda har frekvent visat upp sin kärlek till varandra på sina sociala medier i form av kärlekshyllningar. När Schaman Durek nyligen fyllde 46 år var Märtha Louise snabb med att återigen förklara sin kärlek till kärleksschamanen.

– Jag älskar sättet hur du ser på människor du möter med dina ögon som ser rakt igenom och långt bortom det synliga, skriver Märtha Louise i ett Instagram-inlägg. 

”Jag älskar din själ”

Märtha Louise fortsätter sitt inlägg med att hylla honom för hur han tagit hand om henne och hennes döttrar.

https://www.instagram.com/p/CHsmpv7gOgL/

”Jag älskar sättet hur du ser på människor du möter med dina ögon som ser rakt igenom och långt bortom det synliga. Jag älskar sättet som du ger rum för mig, mina döttrar, din familj och allihopa du älskar samtidigt som du ger rum för mänsklighet, varje kvinna, man och barn, hur du bryter barriärer inom oss och utanför oss. Du är en vacker själ så full av kärlek, lycka, glädje, vishet, skratt, spännande kreativitet, uthållighet, passion, insikter och tillväxt. Med all min kärlek, grattis på födelsedagen, min kärlek”, skriver Märtha Louise på Instagram.

Prinsessan: Extremt kontroversiellt

I en intervju med Vanity Fair berättar paret hur det tog ett tag innan Schaman Durek blev accepterad av det norska kungahuset, till skillnad mot Märtha Louise som snabbt accepterades av Schaman Dureks familj.

– Jag vet inte om jag kan säga så mycket om det, ärligt talat. Det är väldigt motstridigt. Här i Amerika är man mer öppna för det. I Norge är det extremt kontroversiellt. Jag borde vara tillsammans med en vd eller en herre eller någon med hög rang. Att vara med en schaman är extremt utanför boxen. Det är galet, säger Märtha Louise till Vanity Fair.

Se mer:

Sedan 1991 är Harald V Norges kung.