Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Polis larmades till bråk – kvinna misstänkt mördad

Larmnummer att ha koll på
Kvinnan hittades död på söndagskvällen
Foto: Robert Betzehag / Rescue Photo

På söndagskvällen larmades polisen om ett bråk på en adress i Trollhättan.

En kvinna hittades sedan död i radhuset och polisen utreder nu mord alternativt dråp. 

Flera personer som också fanns på platsen har förhörts men ingen är i nuläget misstänkt.

– Det har varit stökigt på platsen, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson vid polisen i region Väst.

Under söndagskvällen pågick det en större polisinsats i Trollhättan efter att polisen lamats om ett bråk i ett radhusområde, enligt larmet kunde det också finnas en avliden person på platsen. 

Polisen var under natten mot måndagen mycket förtegen om insatsen, men bekräftade att de utreder ett misstänkt våldsbrott.

På måndagsmorgonen meddelar polisen att en kvinna hittats död inne i ett av radhusen och att händelsen nu utreds som mord alternativt dråp då man inte kunnat fastställa en dödsorsak.

”En svår situation”

– Det har varit stökigt på platsen och en svår situation att jobba med och vi kunde inte avgöra vad som hänt så vi har spärrat av och inlett en förundersökning, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson vid polisen i region Väst. 

Det fanns flera personer i samma fastighet som har förhörts av polisen, ingen av dem är frihetsberövad eller i nuläget misstänkt för något brott. Polisen har också genomfört dörrknackning i området.

Under måndagsförmiddagen arbetade polisen fortsatt intensivt i området. 

– Vi har hållit ett 30-tal förhör. Vi har ingen misstänkt och dödsorsaken är ännu inte fastställd, säger Anette Timm Preinfalk vid polisens avdelning för grova brott, till Ttela.

Se också:

Brå: ”Ligger något lägre än de andra storstadsregionerna”.