Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Polisen efterlyster tips efter mordet på salong

mordet skedde vid 14-tiden på dagen.
Foto: Niklas Emmoth / Colourbox

Efter mordet den nionde juli på en frisörsalong på Marklandsgatan i Göteborg efterlyser nu polisen observationer från allmänheten som gjorts tiden före, under eller efter brottet.

Än så länge finns ingen gripen eller misstänkt. 

Mordet på frisörsalongen på Marklandsgatan skedde mitt på dagen den nionde juli. Ett tiotal skott avlossades och övervakningskameran fångade två maskerade och svartklädda personer som kom in från från något som verkar vara en bakdörr. 

En man i 25-årsåldern sköts ihjäl samtidigt som han fortfarande satt kvar i sin stol. 

Polisen kunde tidigt bekräfta att mannen har kopplingat till gängmiljön i Göteborg. 

Vill ha tips som kan hjälpa utredningen

Huruvida mordet också har det är i nuläget inte känt, men det är en möjlig teori har polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler tidigare sagt. 

I ett Facebookinlägg lyfter nu polisen fram att alla tips mottages till det fortsatta arbetet med fallet. 

”Även om ni tycker att det ni sett eller hört är obetydligt så hör av er ändå. Låt polisen få avgöra om det har betydelse eller inte”, skriver de.

Polisen kan nås dygnet runt på 114 14 där man ska uppge att man ringer med anledning av mordet på frisörsalongen på Marklandsgatan om man har tips att komma med.