Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Polisbil kolliderade med personbil

En polispatrull och en personbil har kolliderat i trakterna kring Hjällbo.

– Det kommer att ske en utredning om vad som har hänt och vem som är vållande, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesman i Region Väst.

Vid 21-tiden inträffade en trafikolycka vid Hjällbo.

– Det är alltså två parter som har krockat och den ena är ett polisfordon och det andra civilt, säger Stefan Gustafsson.

Exakt vad som har föranlett olyckan är oklart och Gustafsson kan inte säga om olyckan skedde i samband med någon form av utryckning.

– Det är oklart vilket uppdrag polisen har haft vid tillfället. Men det kommer att ske en utredning om vad som har hänt och vem som är vållande, som alltid när vi är involverad i den här typen av händelser.

Enligt Gustafsson ska ingen ha skadat sig allvarligt i kollisionen.

– Polispersonalen ska vara chockade och motparten ska ha fått näsblod i samband med att airbagen utlöstes. Räddningstjänst och ambulans är på plats och möjligen kommer de inblandade föras till sjukhus för kontroll. säger Gustafsson.