Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Pierre, 25, spårlöst borta efter utekväll

Foto: Privat

Pierre Nilsson, 25, lämnade en fest på restaurang Slakthuset i Göteborg under natten mot söndagen.

Sedan dess är han spårlöst försvunnen.

Nu vädjar familjen om hjälp att hitta Pierre.

- Vi har ingenting att gå på och det gör att det här känns så fruktansvärt, säger hans fru Charlotte Wendesten.

Pierre Nilsson bor på Hälsö i Göteborgs skärgård tillsammans med sin fru och deras snart 5-åriga dotter. I lördags kväll var han på en privat fest på restaurang Slakthuset vid Walckersgatan i Göteborg.

Någon gång mellan klockan ett och två under natten mot söndagen lämnade Pierre festen ensam.

Tog på sig jackan och gick

- Han blev avvisad från restaurangen. Jag pratade precis med polisen och de säger att det var lugnt, inga bråk, utan han accepterade att han inte fick vara kvar. Han tog på sig jackan och gick. Sedan är det ingen som har sett eller hört honom, säger Charlotte Wendesten.

Pierre Nilsson skulle sova över hos sin mamma efter festen eftersom det skulle bli svårt att ta sig hem mitt i natten. Men han dök aldrig upp. Men Pierres mamma reagerade inte på att sängen var tom när hon vaknade på söndagsmorgonen för att åka till jobbet.

- Hon tänkte att han hade åkt hem till oss och lagt sig i alla fall, säger Charlotte.

Men vid 16-tiden på söndagseftermiddagen ringde Pierres mamma hem till Charlotte för att höra om hennes son var hemma.

- Då förstod jag att det hade hänt någonting.

Stort sökpådrag

Charlotte började ringa några samtal för att höra sig för med de andra festdeltagarna om de sett Pierre. Men när det inte gav någonting ringde hon polisen och anmälde Pierre försvunnen.

Ett stort sökpådrag sattes in och flera vänner och familjemedlemmar deltog i en skallgångskedja, men utan resultat. Polisen har också sökt med bland annat helikopter i området. Enligt polisen sågs Pierre senast gåendes parallellt med E45 i riktning norrut.

- Det går runt i mitt huvud hela tiden. Det är helt ofattbart. Det känns som att det har hänt honom någonting. Han är väldigt mån om familjen och sina vänner. Han skulle aldrig bara försvinna. Han älskar sin dotter mer än någonting. Han skulle aldrig frivilligt lämna henne, säger Charlotte.

Familjen väljer nu att gå ut med en bild på Pierre som de själva har valt och vädjar om allmänhetens hjälp att hitta honom.

Ring polisen

- Det är bättre att så många som möjligt så fort som möjligt vet vem Pierre Nilsson är. För vi har ingen aning om var han har tagit vägen, vi har inget spår, ingenting.

Pierre var klädd i en ljus jeansskjorta, ljusa jeans, en tröja i okänd färg och en kort svart dunjacka och han bar på en ryggsäck i okänd färg och modell, uppger polisen, som i nuläget inte misstänker att något brott ligger bakom försvinnandet. Polisen uppmanar eventuella vittnen att höra av sig på telefonnummer 114 14.