Foto: David Hårseth/Dagsmedia.se
 Foto: David Hårseth/Dagsmedia.se

Personbil voltade av vägen – landade på däcken igen

Publicerad

En kvinna voltade på lördagseftermiddagen av vägen i närheten av Munkfors. 

Bilen ska enligt räddningstjänsten ha voltat ett helt varv och landat på däcken igen.

– Hon var vaken och talbar när vi kom till platsen men var lite mörbultad, säger Hans Berged, räddningschef i beredskap på räddningstjästen i Karlstadregionen. 

Olyckan inträffade stax efter klockan sex på lördagsförmiddagen. Enligt räddningstjänsten ska det vara en kvinna, som av oklar anledning kört av vägen. 

– Det är en personbil som voltade och åkte ut på ett gärde men landade på alla fyra hjulen,  säger Hans Berged, räddningschef i beredskap.

"Mörbultad" 

Kvinnan som körde bilen ska enligt räddningstjänsten ha varit vaken de kom fram till platsen. 

– Hon var vaken och talbar när vi kom till platsen men var lite mörbultad. Hon satt kvar i bilen men satt inte fast så vi behövde inte klippa något, säger Hans Berged. 

Ville inte åka med

Även polis larmades till platsen. 

– De håller på och jobbar där. Vi fick in det 18.24. Hon var talbar vad det verkar som. Mörbultad men vid liv, säger vakthavande befäl Jan Materme. 

Vid klockan 19.40 arbetade polisen fortfarnade på platsen. Enlgit patrullen ville inte kvinnan åka med till sjukhuset.

– Hon vill inte åka med ambulansen men hon är inte allvarligt skadad. Hon kan tala för sig, säger Han Meterme. 

 

 Läs GT i vår nyhetsapp. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android. 

Relaterade ämnen
Oskar Dahlgren
Oskar Dahlgren

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER