Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Person knivskuren i bråk i Bergsjön – förd till sjukhus

112, 114 14, 1177 – här är viktiga larmnummer att ha koll på.

Polisen larmades på måndagskvällen till Rymdtorget i Bergsjön, där ett bråk ska ha utbrutit mellan flera personer utanför en Ica-butik.

En av de inblandade knivskars i benet, och har förts till sjukhus med ambulans.

– Det var ett slagsmål mellan flera personer, men inga frihetsberövanden än så länge, så långt har vi inte kommit än, säger Jens Christensen, vakthavande befäl i polisregion Väst.

På måndagskvällen utbröt ett slagsmål utanför en Ica-butik på Rymdtorget, och polis larmades till platsen.

Enligt polisen ska flera personer, oklart hur många, ha varit inblandade. När patrullen anlände hade personerna ”försvunnit åt alla håll”, säger Jens Christensen, vakthavande befäl i polisregion Väst.

På platsen anträffades en man i 35-årsåldern, knivskuren i benet. Han fördes till sjukhus med ambulans. Polisen har i nuläget inga uppgifter om personens skadeläge.

– Det var ett slagsmål mellan flera personer, men inga frihetsberövanden än så länge, så långt har vi inte kommit än, säger Jens Christensen.

– Vi har utredning på plats, vi förhör vittnen och plockar in övervakningsfilmer och så vidare.