Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Person hittad död vid brinnande bil i Gränna

En död person hittades vid en brinnande bil natten till måndag.
Foto: Google maps

En person har hittats avliden i Gränna, efter att polisen vid klockan 03 natten mot måndag larmats om en brinnande bil på en parkering.

– Teknikerna har varit på plats på morgonen och de har arbetat färdigt på platsen, säger Monica Bergström, presstalesperson vid polisen i region Öst. 

Polisen larmades om en bilbrand i Gränna i Jönköpings län under natten mot måndagen.

– Utanför bilen som brunnit anträffades en avliden person, säger Torbjörn Lindqvist, vakthavande befäl vid polisregion Öst.

Området kring bilen spärrades av. 

– Vi har inlett en förundersökning, främst i syfte att öppna upp verktygslådan. Initialt är brottsrubriceringen vållande till annans död, säger Torbjörn Lindqvist.

Vid 08-tiden var personen fortfarande inte identifierad.

– Teknikerna har varit på plats på morgonen och de har arbetat färdigt på platsen. Vi har jobbat med och kommer fortsätta med dörrknackning, säger Monica Bergström, presstalesperson vid polisen i region Öst. 

Polisen vill ha information och iakttagelser från personer som har befunnit sig i området under natten. De lämnas på 114 14.