Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Person hittad död vid brinnande bil i Gränna

En död person hittades vid en brinnande bil natten till måndag.
Foto: Google maps

En person har hittats avliden i Gränna, efter att polisen vid klockan 03 natten mot måndag larmats om en brinnande bil på en parkering.

– Teknikerna har varit på plats på morgonen och de har arbetat färdigt på platsen, säger Monica Bergström, presstalesperson vid polisen i region Öst. 

Polisen larmades om en bilbrand i Gränna i Jönköpings län under natten mot måndagen.

– Utanför bilen som brunnit anträffades en avliden person, säger Torbjörn Lindqvist, vakthavande befäl vid polisregion Öst.

Området kring bilen spärrades av. 

– Vi har inlett en förundersökning, främst i syfte att öppna upp verktygslådan. Initialt är brottsrubriceringen vållande till annans död, säger Torbjörn Lindqvist.

Vid 08-tiden var personen fortfarande inte identifierad.

– Teknikerna har varit på plats på morgonen och de har arbetat färdigt på platsen. Vi har jobbat med och kommer fortsätta med dörrknackning, säger Monica Bergström, presstalesperson vid polisen i region Öst. 

Polisen vill ha information och iakttagelser från personer som har befunnit sig i området under natten. De lämnas på 114 14.