Håkan Hellström tillsammans med Leila K. Foto: / Annika BerglundHåkan Hellström tillsammans med Leila K. Foto: / Annika Berglund
Håkan Hellström tillsammans med Leila K.  Foto: / Annika Berglund
Håkan Hellström och hans band hade med sig ett stort gäng gästartister när de spelade på Ullevi. Bland andra Leila K. Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSENHåkan Hellström och hans band hade med sig ett stort gäng gästartister när de spelade på Ullevi. Bland andra Leila K. Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
Håkan Hellström och hans band hade med sig ett stort gäng gästartister när de spelade på Ullevi. Bland andra Leila K.  Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
Håkan Hellström. Foto: / FOTO: HENRIK JANSSONHåkan Hellström. Foto: / FOTO: HENRIK JANSSON
Håkan Hellström.  Foto: / FOTO: HENRIK JANSSON
Leila K blev en världskändis med låten ”Electric”. Foto: CHRISTINA ANDERSSON / EXPLeila K blev en världskändis med låten ”Electric”. Foto: CHRISTINA ANDERSSON / EXP
Leila K blev en världskändis med låten ”Electric”.  Foto: CHRISTINA ANDERSSON / EXP

Här gör 90-talsstjärnan Leila K comeback – med Håkan

Publicerad

Flera artister dök upp på scenen tillsammans med Håkan under kvällen. 

Men största överraskningen var när Leila K klev in på scenen. 

Publiken jublade när 90-talsstjärnan intog scenen.

– Leila K, ropade Håkan gång på gång till en jublande publik.

I "Känn ingen sorg för mig Göteborg", som var kvällens andra extranummer, gjorde hon entré på scenen. Publikens jubel mötte henne när 1990-talsstjärnan – som blev känd med hiten ”Electric” – tog ton tillsammans med Håkan.

Under "Din tid kommer" kom hon ut på scenen igen och rappade sig genom låten.

– Leila K! Leila K, skrek Håkan ut över ett jublande publikhav.

Flera andra artister gästade Håkans sista spelning under "Rullande Åska"-turnén. Både First Aid Kit, Eva Dahlgren, Amanda Jensen och Håkans mamma Christina Hellström var uppe på scenen under avskedskonserten.

Relaterade ämnen
Lovisa Waldeck
Lovisa Waldeck

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER