Olycka på E6 inne i Tingstadstunneln

Publicerad

En olycka har inträffat på E6 i Göteborg.

– Det är två bilar som kolliderat inne i Tingstadstunneln, berättar Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Larmet från SOS Alarm kom klockan 17.17.

– Det lilla jag vet är att två bilar kolliderat. Föraren i den ena klagar på nacksmärtor.

Olyckan har skett i södergående riktning, det vill säga från Hisingen in mot city. Det är sannolikt stora trafikproblem till följd av olyckan.

Bara ett av tre körfält är framkomligt under räddnings- och röjningsarbetet.

– Just nu lastas en skadad person in i ambulans, berättar Urban Samuelsson, larm- och ledningsoperatör vid Räddningstjänsten i stor-Göteborg, klockan 17.30.

– Jag vet inte hur länge det kommer att vara avstängt i de två filerna, fortsätter han.

Köerna är mycket stora fram till olycksplatsen.

Klockan 17.45 är man klara på platsen och trafiken är påsläppt.

Björn Lindsten
Björn Lindsten

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER