"Så tuktas en judinna" är texten till bilden på en kvinna i minimalistisk, eller ingen klädnad. Hon står på alla fyra i en vulgär pose och hon har Agneta Oreheims ansikte.
Agneta Oreheim, socionom, föreläsare och kursledare, är en av flera som har drabbats av den nättrakasserande "Bajsmannen". Det är inte henne man ser på bilden. Det är ett av Facebookpiraten "Bajsmannens" verk.
Själv kallar han sig "Alex Othmani". Han skapar ständigt nya falska profiler och hittar på nya sätt att komma åt sina offer. Han går genom vänners vänner och tar sig in genom grupper på Facebook.
– Det är över 100 personer som drabbats av denna upprepade kränkning från honom. Det handlar oftast bilder med sexuell karaktär som är oerhört kränkande, säger Marie Hagberg, PR-konsult som pratat med flera drabbade.
"Bajsmannen" fick sitt smeknamn för cirka ett år sedan. Då fyllde han sociala medier-experten Nina Jansdotters Facebooksida med bilder på avföring.
Agneta Oreheim har undsluppit bajsbilder, men har upprepade gånger attackerats med pornografiska och rasistiska nidbilder.
– Han kallar mig för "Judinnan". På en av bilderna finns mitt ansikte avbildat på toalettpapper.
Den bilden kallar han för "arabernas favoritpapper". Han har även gjort profiler i hennes namn och sedan gjort kommentarer på hennes vänners sidor där han är oförskämd, rasistisk och svär.
Fruktansvärt fenomen
– Det är så klart inte roligt. Fast det jobbigaste är tiden det tar att rensa bort allt och att anmäla. Det finns ingen lagstiftning specifikt mot denna kränkande nätmobbning, säger Agneta Oreheim.
Hon tycker att bajsmannen är ett symptom på ett större problem.
– Det här är ett fruktansvärt fenomen, jag tror att det är en spegling av samhället i stort. Många mår dåligt och han är en av dem som känner ett behov av att få ur sig det. Han är full av missunnsamhet, säger hon.
Varför tror du att han har gett sig på dig?
– Han ger sig främst på starka kvinnor, vi som står upp för våra åsikter och nätverkar mycket. Vi syns, hörs och sticker ut, säger hon.