Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kvinna överfallen i motionsområde

En kvinna ska ha blivit omkullknuffad i ett motionsområde nära polishuset i Karlstad på söndagskvällen.

Polisen utreder händelsen som misstänkt försök till våldtäkt.

Tidigare under helgen har fyra misstänkta våldtäkter anmälts, varav tre vid ett uteställe i Karlstad.

Polisen fick larmet om överfallet klockan 20.24 på söndagskvällen. Kvinnan ska ha blivit omkullknuffad av mannen, men inte kunnat beskriva honom närmare eftersom det var mörkt på platsen.

– Hon var ute i ett motionsområde inte långt från polisstationen. Då är det en man som har kommit ifatt henne och knuffat omkull henne, sedan har hon tagit till flykten och han också. Vi har sökt med hundpatrull i området och inte hittat på honom, säger Jan Materne, vakthavande befäl vid polisens regionsledningscentral i Bergslagen.

Polisen utreder händelsen som misstänkt försök till våldtäkt men har än så länge ingen misstänkt gärningsman.

Vet du mer om händelsen?

Kontakta Expressen på 71717@expressen.se eller skicka SMS/MMS till 71717.

Här kan du läsa mer om hur du tipsar Expressen.

Fyra misstänkta våldtäkter i helgen

Tidigare under helgen har också fyra misstänkta våldtäkter anmälts i Värmland.

En tonårig kvinna anmälde sent på fredagskvällen att hon blivit våldtagen i anslutning till ett uteställe i Karlstad. Kvinnan fördes till sjukhus och platsen spärrades av.

Ytterligare två misstänkta våldtäkter ska ha inträffat inne på samma uteställe – samma kväll. Kvinnorna ska ha blivit intvingade i två olika trånga utrymmen och utsatta för övergrepp.

Under natten till lördagen inträffade en fjärde misstänkt våldtäkt på en mindre ort i Värmland. Ett sällskap kvinnor befann sig på en restaurang när en fjärde försvann ut. När de andra kvinnorna i sällskapet hittade henne ska hon ha berättat om vad som hänt.

På söndagen hade ingen gripits för någon av de fyra misstänkta våldtäkterna.