Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya uppgifter om yxrånet på hotellet

Foto: SVT

Personalen bands och hotades med yxa av de tre rånarna – nu släpper polisen ny information om rånet på Falkenbergs Strandbad. 

Tre kassaskåp stals vid dådet. 

– Uppenbarligen har man vetat vad man letat efter och ungefär hur man ska gå till väga, säger Sverker Thorsson, förundersökningsledare på polisen, till Hallands Nyheter. 

Det var på söndagsmorgonen som tre maskerade rånare tog sig in på Falkenbergs Strandbad. De band personalen och hotade dem med både yxa och kofot. 

 

LÄS MER: Hotell rånat – tre män band fast personalen 

 

Nu släpper polisen mer information om det brutala rånet. Dels berättar de att rånarna fick med sig tre kassaskåp – och inte ett som det först talades om, rapporterar Hallands Nyheter. 

Dels tycks rånarna ha vetat vad de letade efter. 

"Ett pussel"

 – Ett var väldigt stort och har krävt en del armstyrka för att få med sig. Sedan var det två lite mindre. Uppenbarligen har man vetat vad man letat efter och ungefär hur man ska gå till väga, säger Sverker Thorsson, förundersökningsledare på polisen.  

Polisen vill inte gå ut med vad som fanns i kassaskåpen i nuläget och är fortsatt förtegen om det exakta händelseförloppet och stöldgodset. 

 – Vi håller på att lägga ett pussel, men så mycket mer vill jag inte säga. Vi är fortfarande intresserade av tips om det är någon som har sett några personer eller bilar vid den här tiden på dygnet. Då får man gärna höra av sig till oss, säger Sverker Thorsson till Hallands Nyheter.