Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya bilbränder i Göteborg i natt

Bilbränderna i Göteborg fortsätter att härja.
Under lördagsnatten och söndagsmorgonen har totalt sju bilar totalförstörts.
Sedan mitten av augusti har det skett ett 90-tal bränder i Göteborg, de flesta på Hisingen. Natten mot lördag brann två bilar på Hammarkullen i Göteborg och natten mot söndag var det dags igen.
Larmet om den först branden kom in strax efter midnatt. En bil hade satts i brand på Smaragdgatan i Tynnered. Ytterligare en bil fick skador. Nästa bilbrand blossade upp på Saffransgatan i Gårdsten och därefter sattes en bil i brand på Rosmaringatan i Lövgärdet. Larmet om nattens sista brand kom in strax efter klockan tre. Då stod en bil och brann på Tolvskillingsgatan i Högsbohöjd.

Fler bränder under morgonen

Bilbränderna fortsatte under morgonen i Biskopsgården. Vid halvsjutiden sattes en bil i brand på Friskväderstorget och kort därefter brann två bilar på Dimvädersgatan.
Enligt polisen så förekom det dock ingen stenkastning mot polis och räddningstjänst, något som förekommit flera gånger tidigare i samband med bilbränderna i staden.