Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nu söker GT en ny
krönikör - är det du?

Foto: Newspilot Autoprint

Tyck loss! Låt dina åsikter bubbla. Fatta pennan och skriv. Vi utlyser härmed en audition där du på 3 000 tecken ska fånga inte bara vår uppmärksamhet utan också beröra vårt innersta. Ett av Göteborgs finaste hedersuppdrag kan bli ditt. Jakten på GT:s nya stjärnkrönikör börjar nu.

Så HäR GöR DU:

SKRIV

Max 3 000 tecken inklusive blankslag.

Mejla

Mejla in en krönika till oss på: kronikor@gt.se. Vi vill ha ditt bidrag senast den 25:e januari.

RÖSTA

En jury bestående av GT:s chef-redaktör Frida Boisen, GT:s kultur-redaktör Ingrid Norrman och GT:s nyhetschef Markus Hankins kommer att plocka ut de fem bästa bidragen, som kommer att läggas upp på gt.se, där våra läsare får rösta på sin favorit.

Bubblar du av åsikter? Är kanske rentav en åsiktsmaskin? Älskar du att skriva? Ett ess på att formulera dig? Då är det dig vi söker. För just nu startar jakten på GT:s nästa stjärnkrönikör. Vi utlyser härmed en audition där målet är att hitta morgondagens bästa krönikör.

Du kan vara kvinna eller man, yngre eller äldre. - det bryr vi oss mindre om. Vi söker dig som har en unik penna, ett skarpt huvud. Vi söker dig som tänker utanför de vanliga ramarna, som är en jäkel på att hitta nya perspektiv på tillvaron. Och den tillvaro vi pratar om är den i Göteborg och Västsverige.

Vi söker dig som bor här i Göteborg. Som ser vad som händer i staden, på dagen eller på natten. Vi söker dig som bryr dig inte bara om vad som händer, utan varför det händer. Som vill rasa eller rosa. Som gör det med finess, med passion, humor eller med det där lilla extra som gör att man bara MÅSTE läsa din krönika varje vecka. Vi vill helt enkelt ha din röst i GT. Vi vill hitta berättandet som berör. Som får oss att gråta, skratta, le eller rasa.

Är det här du? Har du något att berätta? Vill du bli vår nästa krönikör? Ja, men då så! Tveka inte. Det här är ett av de absolut finaste journalistiska uppdrag som finns i Västsverige. En chans som inte kommer tillbaka varje dag.

Visa vad du går för. Släpp dina åsikter fria. Ta i från tårna. Våga släpp loss. Och sök nu!

Jakten på GT:s nya stjärnkrönikör börjar: nu.