Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nu är GT.se största nyhetssajten i väst

GT.se är störst i västsverige.
Foto: Lennart Rehnman

GÖTEBORG. Nu är GT.se största västsvenska nyhetssajten i Göteborg och hela Västsverige.

- Fantastiskt, säger GT:s chefredaktör Frida Boisen, som passade på att dela ut GT-röda rosor till glada läsare på stan.

GT hade som mål att före årets slut bli största nyhetssajten i Göteborg - och nu har vi nått dit, redan i augusti när GT.se nu är större än GP.se enligt oberoende Kia-index.

- Jag är jättestolt över att GT:s digitala satsning har gjort en sådan succé. Vi har sedan årsskiftet ökat med 77 procent medan GP.se tappat nästan var femte läsare. God journalistik lönar sig! Bäst vinner, så enkelt är det. Jag vill rikta ett stort tack till vår underbara redaktion som alla ger järnet för att varje dag leverera senaste nytt till våra läsare, säger Frida Boisen.

Firades med tårta

Och som denna seger firades. Med tårta på redaktionen där både ordinarie trupp och sommarvikarier tackades för ett kanonjobb.

Och sedan gav sig GT:s chefredaktör ut i folkvimlet med ett enormt fång röda rosor som delades ut till glatt överraskade GT.se-läsare.

- Jag läser GT.se flera gånger om dagen. Det var faktiskt på GT.se jag fick reda på världsnyheten att mitt kafé Da Matteo i maj utsetts till ett av världens bästa kaféer av Englandsbaserade Travel PR. Det var kul. Och så gillar jag att ni fått i gång tidningen och har rört om i stan, säger Matts Johansson, och får en kram och en ros av Frida Boisen.