Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nu är GT:s mobilsajt störst i Västsverige

GT:s chefredaktör Frida Boisen träffade Bobbie Friberg da Cruz, Kenan Galijatovic och Martin Smedberg Dalence på stan för att prata om m.gt.se. Och självklart var de tre fotbollsspelarna överens om vad de helst läste för nyheter på GT:s mobilsajt: Sport! Foto: Lennart Rehnman

GÖTEBORG. Nu är GT Västsveriges största nyhetssajt i mobilen och m.gt.se har passerat magiska gränsen 100 000 unika läsare per vecka.

- Jättekul att GT:s mobilsajt når rekordmånga läsare i Västsverige. Som en julklapp till våra läsare släpper vi nu en mängd nya funktioner på m.gt.se, säger GT:s chefredaktör Frida Boisen.

Använd nya m.gt.se

Så får du m.gt.se som ikon på din smartphone ...

Nu är GT på mobilen bara ett klick bort. Så här gör du för att få GT som ikon på mobilen:

1) Googla m.gt.se på internetsökmotorn på din mobil.

2) När du får upp m.gt.se, tryck på symbolen med en pil på väg ur en fyrkant i botten av displayen.

3) Välj "Lägg till på hemskärmen". Vips har du GT som ikon på din smartphone och Västsveriges bästa nyheter bara ett klick bort!

 

... och så ställer du in ditt lokala väder

1. Surfa in på m.gt.se.

2. Klicka på vädertjänsten i topp.

3. Ställ in din ort - antigen via vår söktjänst eller GPS.

4. Klart!

Insnöad i stugan? Gör som allt fler göteborgare och västsvenskar. Läs senaste nytt från GT i mobilen med massor av lokala och regionala nyheter, sport och nöje. Nu sätter m.gt.se nya rekord och når i dag fler än 100 000 läsare.

- Vi är bäst på kvällstidningsnyheter i Göteborg och Västsverige och det är kul att så många läsare har upptäckt hur bra vi är i mobilen. Oavsett om det är ungdomskravaller på stan eller om spårvagnstrafiken havererar, är vi bäst och snabbast på att berätta vad som händer med snabba nyhetsuppdateringar och tv-inslag på m.gt.se, säger Frida Boisen.

Förbättrad layout

I går lanserades en rad tekniska förbättringar på m.gt.se.

- Vi har snabbare laddtider, vi har förbättrat layouten, vi har mer innehåll på startsidan, vi sätter än större fokus på senaste nytt och har framför allt fler nyhetsuppdateringar, vilket förstås är allra viktigast, säger Joakim Svensson, chef för m.gt.se.

Några av de andra nyheterna i den nya, kraftigt förbättrade versionen av mobilsajten är:

  • Mer och bättre innehåll på startsidan.
  • Listor med senaste nöjes- och sportnyheterna.
  • Personaliserad vädertjänst.
  • Bildspecial.

- Vi har en enorm tillväxt på våra mobila plattformar och har den senaste tiden slagit flera fina rekord. Nu får du ännu mer texter, bilder och rörligt innehåll på startsidan. Dessutom är det lättare än någonsin att dela våra nyheter i sociala medier och du kan ställa in vår fria vädertjänst där du bor, säger Joakim Svensson, ansvarig för mobilutvecklingen på GT.

Fixa som favoritikon

En annan nyhet är att du som läsare nu ännu enklare kan få en snabbväg till Västsveriges största och bästa mobilsajt. Med några enkla knapptryck får du GT som favoritikon på skrivbordet i din Iphone och Android.

Därifrån når du sedan mobilsajten med ett enda klick.

- Snabbare än så här kan du inte få tillgång till Västsveriges ledande nyhetssajt i mobilen, säger Joakim Svensson.

Dessutom finns GT:s app sedan tidigare i Google Play för Android-telefoner.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!