Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Winnerbäck hyllar fansen i Göteborg

Dagens toppnyheter – nöje
Lars Winnerbäck är just nu ute på en omfattande Sverige-turné.Foto: PELLE T NILSSON / STELLA PICTURES
På fredagen spelade inför ett fullsatt Scandinavium i Göteborg.Foto: Instagram
Och delade efter konserten med sig av flera egna bilder.Foto: Instagram

Albumaktuella Lars Winnerbäck är ute på turné.

Och på lördagen skickade artisten en rungande hyllning till fansen i Göteborg:

”GÖTEBORG! Har lite svårt att landa efter igår. Mäktigt att få spela på Scandinavium för en sådan otrolig publik. Tusen tack”, skriver han i ett inlägg på Instagram.

I slutet av september släppte den folkkäre artisten Lars Winnerbäck, 43, sin nya skiva ”Eldtuppen” och under hösten har han även gett sig på en stor Sverige-turné.

I fredags var det dags för ett fullsatt Scandinavium i Göteborg. Efter konserten postade artisten ett Instagram-inlägg med flera bilder från kvällen. På en bild tagen bakifrån scenen syns musikernas ryggar framför det mäktiga publikhavet i bakgrunden. 

På en annan bild står Lars Winnerbäck ensam på scen i ett tomt Scandinavium. På ytterligare en bild har han fotat av kvällens låtlista.

I bildtexten valde Winnerbäck att hylla Göteborgs-fansen för kvällen.

”GÖTEBORG!❤️Har lite svårt att landa efter igår. Mäktigt att få spela på Scandinavium för en sån otroligt fin publik. Tusen tack!🙏🧡”.

Winnerbäck: ”Varm och glad”

Lars Winnerbäck fortsätter: 

”Nu åker bussen mot Oslo och det är mörkt och grått och kallt i Bohuslän, men det liksom biter inte. Varm och glad”.

https://www.instagram.com/p/B5NCdDpj--7/

På Twitter och Instagram får Winnerbäck mängder av lovord efter spelningen i Göteborg.

Profiler som Stefan Holm har också hyllat Winnerbäck för torsdagsspelning i Karlstad, där han i ett inlägg på Instagram berättar hur han fastnade för Winnerbäck redan 1997. 

Före detta höjdhopparen Stefan Holm berättar hur han fastnade för Winnerbäck redan 1997 och har lagt upp en bild från konserten på Instagram. 

Göteborgs-Posten ger dock ett något ljummare omdöme och kallar Winnerbäcks konsert för ”vansinnigt ojämn” – men påpekar också hur bra han är på att kommunicera med sin publik och hur han ”hittar hem, mitt ibland fredagsmys och vardagsångest”. 

Lars Winnerbäck fortsätter nu med en spelning i Oslo på lördagen för att nästa helg spela i Globen i Stockholm.