Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Veckans höjdpunkter i Göteborgs nöjesliv

Många premiärer den här veckan. Mello kommer till stan för årets första delfinal. Ta chansen att lyssna på när artister som Arja Saijonma och Wiktoria bjuder på schlager. Dessutom bjuder Jessica Andersson in publiken på en musikalisk date när hon har premiär för sin nya show. Och som om inte det skulle räcka - både Joe Labero och Rebecca & Fiona gästar stan.

”På dejt med - Jessica Andersson" på Lorensbergsteatern

Den 1 februari är det premiär för Jessica Anderssons nya show på Lorensbergsteatern. Med showen ”På dejt med – Jessica Andersson”  kommer Jessica Anderssons för turnera runt i Sverige med premiär på fredag i Göteborg. Under kvällen kommer Jessica bjuda på sina favoritlåtar och bjuda på tankar om sitt liv och karriär.


Mello i Göteborg

Den här veckan rullar Mello in i stan. På lördag den 2 februari är det både genrep på dagen och direktsänd delfinal på kvällen. Det lär bli glitter, ballonger, glamour och massa musik.
På scen i Göteborg finner man bland andra Arja Saijonmaa, Wiktoria, Nano och tidigare vinnaren av Melodifestivalen Anna Bergendahl.
Programledare är Sarah Dawn Finer, Kodjo Akolor, Marika Carlsson och Eric Saade.


Hästpojken spelar på HAK

Foto: ANNA SVANBERG / ANNA SVANBERG GT/EXPRESSEN

Kolla in Hästpojken gratis när bandet gästar restaurang HAK fredagen den 1 februari.

Hästpojkens senaste album ”Hästpojken är död” kom ut våren 2018 och sedan dess har de turnerat land och rike runt. Nu är de alltså tillbaka i Göteborg och HAK.

 Rebecca & Fiona gästar Enter på Trädgår'n

Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG


På lördag den 2 februari har klubben Enter premiär på Trädgår'n. På plats finns DJ-duon Rebecca & Fiona. Rebecca & Fiona slog igenom för nio år sedan med låten ”Luminary Ones” och sedan dess har de vunnit ett gäng Grammis och turnerat världen runt.

”Labero in flame” på Scandinavium

Foto: Axel Öberg

På söndag den 3 februari kommer Sveriges mest kända illusionist, Joe Labero, till Göteborg. Efter att ha tillbringat lite tid i Las Vegas är Joe Labero tillbaka i Sverige med en ny show där han samarbetar eldsprutande artister, stuntmän och mc-förare. Tanken är bjuda på eld, motorer och magi.