Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Veckans höjdpunkter i Göteborgs nöjesliv

Björn Skifs, 80-tals retro med bland andra Samantha Fox och Lili & Sussie och dessutom premiär för ”Kung Lear" på Stadsteatern. För den som är sugen på att roa sig i Göteborg kommande vecka finns det en hel del att välja mellan.

1. ”Kung Lear” på Stadsteatern

Foto: Hasselblad H5D

Den 27 oktober är det premiär för Stadsteaterns uppsättning av Shakespears berömda tragedi ”Kung Lear” i regi av Pontus Stenshäll.  Det blir en föreställning fylld av musik, gyckel, komik och allvar inspirerad av Shakespears egen tid.

 

 

2. Björn Skifs på Scandinavium

Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES

Den 26 och 27 oktober underhåller Björn Skifs publiken på Scandinavium med showen ”Bitar ur mitt liv". Det lär bli en låtkavalkad som heter duga med stor orkester och kör. I Skifs låtskatt finns bland andra pärlorna: ”Michelangelo”, ”Härligt, härligt men farligt..”, ”Det blir alltid värre framåt natten” och ”Hooked on a feeling.”

 

3. Dolly Style på Gothia Towers

Den 27 oktober kommer popgruppen Dolly Style till Gothia Towers kongresshallpå sin pågående turné:” L-O-V-E TOUR”. Dolly Style har sedan de slog igenom i Melodfestivalen en hängiven grupp fans som gärna vill se Molly, Holly och Polly på riktigt. Gruppen har en ny Holly med sig och en hel del nya låtar.

 

4. Okej Live! på Partille Arena

Den 27 oktober är det en högtidsstund för alla de som älskade tidningen OKEJ på 80-talet. OKEJ live! i Partille Arena har samlat ett gäng artister som alla förknippas med tidningens storhetsdagar. Njut av bland andra Samantha Fox, Herreys, Lili och Susie, Tone Norum, Noice och Lustans Lakejer. Det lär bli ett tillfälle att känna sig som en tonåring igen.

 

5. Sarah Klang på Konserthuset

Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTURES

Torsdag den 1 november kommer Sarah Klang att uppträda på Konserthuset. Under året som gått har Sarah verkligen erövrat svenskarnas hjärtan. Det stora genombrottet kom efter hennes medverkan i ”På Spåret” i SVT. Hon har även släppt sitt  debutalbum, ”Love in the Milky Way”, som erövrade en förstaplats på svenska topplistan. Hennes konsert på Way out West i somras fick strålande recensioner och nu är hon alltså tillbaka i Göteborg för en ny konsert.