Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Veckans höjdpunkter i Göteborgs nöjesliv

Miss Li, Anna Ternheim och David Batra är bara några av de som uppträder i Göteborg under veckan. Det märks att våren är här för nu börjar utbudet på kul saker att hitta verkligen öka. Dessutom är ju både solen och uteserveringarna äntligen på plats.

1. Plura på Kajskjul 8

Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN

Den 13 och 14 april kommer Plura till Göteborg och Kajskjul 8. I föreställningen ”En man av hjärtat” varvar han personliga anekdoter med guldkorn från karriären. Som sångare i Eldkvarn sjöng Plura sig in i mångas hjärtan och hans skara fans har bara vuxit med åren efter medverkan i ”Så mycket bättre” i TV4 och med egna serien ”Pluras kök” i TV3.


2.  David Batra på Draken

Foto: RONNY JOHANNESSON / KVP

Den 13 och 14 april kommer David Batra till Draken med sin stand-uppshow "Elefanten i rummet - han som är gift med henne". Tanken från början var att visa upp det absurda i ett vardagsliv tillsammans med partiledaren Anna Kindberg Batra. Hur kombinera vardagsliv med livet i den politiska hetluften?

3. Anna Ternheim på Stora Teatern

Foto: OLLE SPORRONG

På söndag den 15 april spelar Anna Ternheim på Stora Teatern tillsammans med Martin Hederos på piano. Det blir en avskalad föreställning där säkerligen låtar som ”What Have I Done” kommer spelas i nya arrangemang.


4. Miss Li på Pustervik

Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Den 18 april spelar Miss Li på Pustervik. Hela förra året turnerade Miss Li, släppte singlar och spelade in en ny skiva. Och det lär bli en hel del nytt material när hon återvänder till Göteborg i veckan.


4. Alex och Sigge på Lorensbergsteatern

Foto: OLLE SPORRONG

I veckan kommer också några av Sveriges mest kända poddare till Göteborg och Lorensbergsteatern. Det blir en livepodd för att fira att duon nu nått upp till över 300 avsnitt av sin populära podd ”Alex & Sigge”.