Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Världsstjärnans konserter skjuts fram efter coronaoro

Bryan Adams skulle ha spelat i Scandinavium på fredagen. Men nu skjuts den fram med anledning av corona.Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES

På fredag skulle världsartisten Bryan Adams spela i Scandinavium i Göteborg.

Men konserten skjuts nu fram med anledning av coronaviruset.

Även artistens spelningar i Stockholm och Malmö skjuts fram – i stället får fansen vänta till maj för att se honom, skriver han på sin Twitter.

Kanadensaren Bryan Adams, 60, hade tre planerade spelningar i Sverige: en i Göteborg på fredag, en i Stockholm på lördag och en i Malmö på söndag.

Men med anledning av coronaviruset skjuts konserterna i Sverige upp.

I Danmark och Norge har artistens spelningar ställts in av lokala myndigheter på grund av viruset. De spelningarna har ännu inte fått några nya datum.

”Som en följd av att konserterna i Norge och Danmark har skjutits upp är Sverigekonserterna ombokade”, skriver Bryan Adams på sin Twitter.

https://twitter.com/bryanadams/status/1237073519445491713

”Jag är väldigt ledsen”

På arrangörens Live Nation hemsida kan man läsa följande om spelningarna i Sverige:

”Konserterna i Norge och Danmark har blivit framflyttade. På grund av logistiska skäl påverkas därför också Sverige och vi kommer att behöva flytta fram helgens tre konserter med Bryan Adams”, skriver Live Nation.

Spelningen i Scandinavium, som alltså skulle ha ägt rum nu på fredag, skjuts fram till den 22 maj. Spelningen i Stockholm och Globen skjuts fram till den 21 maj, och spelningen i Malmö och Malmö arena skjuts fram till den 23 maj.

På sin Twitter skriver Bryan Adams också:

”Jag är väldigt ledsen över det här, stand-by för nya datum”.

Live Nation skriver också på sin hemsida att den tidigare biljetten även gäller för de nya datumen.

Sålt 75 miljoner skivor

Bryan Adams är för tillfället ute på en världsturné med sitt nya album som släpptes förra våren ”Shine a light”.

Den kanadensiska världsstjärnan har släppt 14 album och sålt 75 miljoner skivor sedan 1980-talet. Han är kanske mest känd för hiten ”Summer of 69”.

https://twitter.com/bryanadams/status/1236978071976194048