Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Unika inblicken i Märtha Louises liv – får tv-serie

Märtha Louise får tv-serie i TV 2. Här tillsammans med fotograf Sindre Sandemo och kreativ producent Geir Kreken.
Foto: TV 2/PRESSBILD

Prinsessan Märtha Louise får en egen tv-serie.

Serien, som kort och gott kommer heta ”Märtha”, ska visas i norska TV 2 och börjar sändas nästa år.

– Denna serie är en möjlighet att visa mitt liv på ett annat och nytt sätt, säger hon i ett pressmeddelande.

Följer du någon serie?

Serien är en dokumentärserie där tittaren får följa Norges prinsessa Märtha Louise, 49, i allt från det privata till jobbuppdrag.

– Jag är en offentlig person, och pressen skriver mycket om mig. Denna serie är en möjlighet att visa mitt liv på ett annat och nytt sätt, säger prinsessan i ett pressmeddelande.

Men Märtha Louise är tydlig med en sak:

– Det har varit viktigt för mig att detta inte är ett tv-projekt som letar efter sensationer. Jag kan öppna mig för kameran, men samtidigt är jag bekymrad över ärlighet och att man inte bidrar till spekulationer om mig och mitt liv, säger hon.

”En familj i sorg”

Prinsessan har en tuff tid bakom sig.

I julas förlorade hon exmannen Ari Behn, som hon har tre döttrar tillsammans med.

Under ett halvårs tid var hon också ifrån sin nya kärlek Shaman Durek, eller Durek Verrett som han egentligen heter, då coronapandemin lamslog världen och inte tillät dem att träffas.

Prinsessan Märtha Louise.
Foto: HANS SHIMODA / IBL

– Det är klart att 2020 hittills varit ett krävande år för familjen, och det viktigaste jag gör är att vara närvarande för mina döttrar. Vi är en familj i sorg, och dessutom har vi blivit väldigt isolerade, som de flesta andra i Norge. Vi har därför precis börjat med inspelningen, säger Märtha Louise i pressmeddelandet.

Överraskades på födelsedagen

Nyligen överraskades hon dock av sin kärlek Shaman Durek som flög över Atlanten för att överraska henne på födelsedagen.

Med det bröt de en sex månader lång väntan om att få ses igen.

Märtha Louise delade då med sig på Instagram.

”Jag älskar överraskningar. Den bästa överraskningen någonsin var att du dök upp på min födelsedag efter sex långa månader isär”, skrev hon till en bild på paret.

Se också: