Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

TV-profilen gifte sig i hemlighet i New York

Belinda Olsson gifte sig i hemlighet med journalistkollegan Ali Fegan. Foto: Anders Ylander

GÖTEBORG. Belinda Olsson sade i intervjuer att hon skulle fira sin 40-årsdag i New York. USA-resan bjöd på mer än så - i helgen gifte sig tv-profilen i hemlighet med journalistkollegan Ali Fegan.

Belinda Olsson

Ålder: 40

Yrke: Journalist, författare och programledare.

Bor: Lägenhet i Göteborg.

Familj: Nyblivne maken Ali Fegan, också journalist. En son, 7 år och en dotter, 10 år.

Aktuell: Med tv-serien "Fittstim - min kamp" i SVT. Till hösten i ett valprogram med Janne Josefsson.

Det hade varit närmare till Masthuggskyrkan för journalistparet, som bor i Linnéstaden. Men det blev borgerligt bröllop i New York för Belinda Olsson och Ali Fegan, journalist på SVT:s Uppdrag Granskning.

"Jag vill bara berätta om vår sköna domare Milton Tingling. Han gav oss kärleksråd och avslutade med 'men fråga inte mina tre ex-fruar!' Jag trodde ett tag att han var från Göteborg", skriver Belinda Olsson på sin Facebooksida.

Innan journalistparet vigdes stod ett amerikanskt lesbiskt par vid altaret, berättar hon på Facebook. Det blev knäpptyst i rummet när domaren sade att han inte gillade "blandade" äktenskap - för att sedan titta på den ena kvinnan och säga: 'Men okej, jag förlåter att du är från Idaho".

"Behöver få ligga lite"

"Ja, det var en dag att minnas. Nu firar vi!", skriver Belinda Olsson och tackar för alla gratulationer.

Bröllopet ägde rum efter en stormig tid för tv-profilen. I en intervju med Sydsvenskan berättade hon nyligen att hon varit ”Sveriges mest jagade feminist” efter den starka kritiken mot tv-serien ”Fittstim – min kamp”. Men hon sade att familjelivet med Ali Fegan och hennes två barn ger henne en motvikt till mediestormarna.

– Det är så små grejer man behöver i livet för att trivas. Man behöver få ligga lite ibland, ta en drink och så måste det gå något bra på tv på fredagarna. Jag är jättenöjd nu när ”Let’s dance” börjar, säger hon till Sydsvenskan.

Och på Facebook tillägger hon sedan: "Vissa citat ångrar man hela livet..."

GT har sökt Belinda Olsson.

 

Följ GT på Facebook och få senaste nyheterna i ditt flöde

Annons:
Expressen Refunder Julklappar

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!