Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Supermodellens bröllopsbesked

Här är lördagens största nyheter i Expressen TV
Vendela Kirsebom är född och uppvuxen i Sverige.
Foto: GUNILLA SIKSTRÖM
Foto: TV2
Vendela Kirsebom och Petter Pilgaard.
Foto: INSTAGRAM/SKÄRMKLIPP

Kändisparet Vendela Kirsebom och Petter Pilgaard hade planerat för ett stort bröllop den här sommaren.

Men pandemin ser ut att sätta käppar i hjulet.

Nu tittar de på andra lösningar, som ett minibröllop med de allra närmsta, skriver Se og Hør. 

Nej, något stort bröllop till sommaren 2021 ser det inte ut att bli för supermodellen, programledaren och skådespelaren Vendela Kirsebom, 54, och tv-kändisen Petter Pilgaard, 40.

Det berättar de i en intervju i Dagbladet Magasin, skriver norska Se og Hør.

– På senare tid har vi pratat om att det också är möjligt att ha ett litet bröllop, bara gå ut och gifta sig – och sedan hellre ha en stor fest senare när det går att sitta med normalt avstånd mellan varandra, prata utan ansiktsmask och dansa tillsammans, säger svensk-norska Vendela Kirsebom.

Liten ceremoni

Fästmannen Petter Pilgaard fyller i, och menar att ett litet bröllop även innebär att de slipper bjuda in personer som annars hade bjudits av ren plikt.

– Tja, då tror jag att vi landar på det? En liten ceremoni med de allra närmsta, gärna under sommaren, säger han till Dagbladet Magasin, uppger Se og Hør. Vendela Kirsebom nickade jakande.

Vendela Kirsebom och Petter Pilgaard träffades under en inspelning av ”Farmen Kjendis” 2016. Året därpå bekräftades att de var ett par.

https://www.instagram.com/p/B_dFZdphMHS/?hidecaption=true

Sedan dess har de bland annat haft ett eget tv-program kallat ”Vendela + Petter” på norska TV 2, och i november 2019 förlovade de sig.

– Det var ett helt magiskt ögonblick. Vi är så lyckliga båda två, sa Vendela Kirsebom då till Se og Hør.

Förhållandet har ifrågasatts

I intervjun med Dagbladet Magasin pratar paret om hur folk ifrågasatt åldersskillnaden mellan dem och äktheten i deras kärlek.

Och i en intervju med Se og Hør från 2018 berättade de om folk som stannar dem på gatan för att ställa frågor, och att de fått höra att deras förhållande är en PR-kupp.

Vendela Kirsebom menade dock att hon inte tar åt sig av folks tankar och åsikter.

– Men tycker det är fascinerande att någon fortfarande tänker att det bara är en PR-kupp. Lyckligtvis inser många att vi älskar varandra och att vi faktiskt är förälskade. Men det är fortfarande roligt att folk ibland säger: ”Va?! Är ni verkligen tillsammans?”, sa hon.

Svenska modeller som gör succé utomlands

Elsa Hosk, Tilda Lindstam, Emmy Rappe, Hedvig Palm och Theres Alexandersson