Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stordalens hälsning till flickvännen Märta

Petter Stordalen i stor intervju om hur han påverkats av coronapandemin.
Petter Stordalen med flickvännen Märta.
Foto: HENRIK ISAKSSON / IBL
Foto: ANTON SOGGIU / SOGGIU PHOTO
Märta Elander Wistén, 30.
Foto: ANTON SOGGIU / SOGGIU PHOTO
Foto: JENS CHRISTIAN

Alla hjärtans dag är en dag fylld av kärlek.

Så också för Petter Stordalen, som skickade en hälsning till flickvännen Märta, 30.

”I dag vill jag skicka en extra stor dos kärlek till dem som betyder allra mest för mig – barnen, Märta och familjen”, skriver han på Instagram.

Den norske hotellmagnaten Petter Stordalen, 58, och hans västsvenska kärlek Märta Elander Wistén, 30, blev ett par under våren förra året.

– När jag mötte Märta så var det lockdown i Norge. Några få dagar gick över till 100 dagar. Då var hon ett stort stöd att få något annat att tänka på, än alla de saker som varit extremt krävande. För mig var de tyngsta permitteringarna av sju och ett halv tusen anställda bara på Nordic Choice, har Petter tidigare berättat.

På söndagen, under alla hjärtans dag, publicerade Petter Stordalen ett inlägg på Instagram – adresserat bland annat till sin flickvän.

”Om inte annat är alla hjärtans dag en bra påminnelse att hylla kärleken! Även om det sista året varit en prövning för oss alla, har pandemin för min del bidragit till att jag känt extra tacksamhet för de relationer jag har i mitt liv”, skrev han bland annat.

https://www.instagram.com/p/CLROMg8AzAx/

Han fortsatte:

”I dag vill jag skicka en extra stor dos kärlek till dem som betyder allra mest för mig – barnen, Märta och familjen. Ni alla har varit ett ovärderligt stöd.”

I inlägget gratulerar han också sin egen mamma samt mamman till sina tre barn, då det på söndagen också var mors dag i Norge.

Ett svårt 2020

2020 blev ett tufft år för Petter Stordalens hotellkoncern, och 2021 inleddes på samma bana. I januari blev det känt att Stordalen tvingats sälja ännu ett hotell för att få loss kapital, den gången det femstjärniga Skt Petri i Köpenhamn, något Dagens Naeringsliv rapporterade om.

Men Stordalens bolag Nordic Choice ska fortsätta att driva hotellet.

– Affären ger oss större möjligheter att gå stärkta ur krisen. Men det är också så att en stor del av pengarna ska användas för att betala av skulder, sa Petter Stordalen till norska tidningen. 

Se också:

I mitten av februari – mitt under rådande pandemi – öppnar Petter Stordalens nya Clarion Sea U upp dörrarna i Helsingborg.