Danny Saucedo gästade musikfestivalen men hans fästmö, Molly Sandén, sågs inte vid hans sida. Foto: / FOTO: HENRIK JANSSONDanny Saucedo gästade musikfestivalen men hans fästmö, Molly Sandén, sågs inte vid hans sida. Foto: / FOTO: HENRIK JANSSON
Danny Saucedo gästade musikfestivalen men hans fästmö, Molly Sandén, sågs inte vid hans sida.  Foto: / FOTO: HENRIK JANSSON
Little Jinder tillsammans med sin vän Emelie Roslund Foto: / FOTO: HENRIK JANSSONLittle Jinder tillsammans med sin vän Emelie Roslund Foto: / FOTO: HENRIK JANSSON
Little Jinder tillsammans med sin vän Emelie Roslund  Foto: / FOTO: HENRIK JANSSON

Stjärnorna som gästade Way out Wests första dag

Publicerad

När musikfestivalen Way out West intog ett soligt Göteborg följde flera ur den svenska artisteliten. 

Silvana Imam, Little Jinder och Danny Saucedo var några av stjärnorna som valde att besöka Västkusten under festivalens första dag. 

Men Dannys fästmö Molly Sandén sågs inte vid hans sida inne på vip-området. 

Det blev stjärnspäckat i Göteborg under musikfestivalen Way out Wests inledande dag. Inne  på festivalens vip-området kunde man skymta några av den svenska artistelitens främsta personligheter. 

Anders Wendin, mer känd som Moneybrother fanns på plats när Way out West intog Göteborg. Foto: / FOTO: HENRIK JANSSON

Bland de som hade rest långväga för att ta del av festivalen var Danny Saucedo, som är aktuell med sin senaste singel "Jag får inte nog". 

När musikvideon för singeln landade, blev fansen som galna. I videon syns Danny spelande på instrument, detta varvas med ett älskade par som smeker och kysser vandra – något som fansen uppskattade. 

Fästmön syntes inte till 

På det nya skivomslaget syns Danny med sin fästmö Molly Sandén i en sensuell omfamning. 

Men artistens fästmö, som han friade till på toppen av Kilimanjaro 2016, syntes inte vid hans sida under sommarkvällen. Istället tillbringade Danny kvällen tillsammans med vänner och bekanta.  

 

LÄS OCKSÅ: Stjärnorna på Way out West i sommar 

 

Paret hade planer att gifta sig under 2017 men de planerna gick i stöpet. Danny har tidigare berättat för TV4 att de inte har haft tid att planera ett bröllop. 

I samma vip-området syntes även den kritikerrosade rapparen Silvana Imam som är aktuell med filmen "väck mig när ni vaknat".

Kritikerrosade rapparen Silvana Imam sågs inne på området. Foto: / FOTO: HENRIK JANSSON

Little Jinder på besök

Filmen kommer att handla om hennes egen karriär och produktionsbolaget beskriver handlingen som en intim kärlekshistoria och en unik inblick i de första åren av Silvana Imams karriär. 

Under sommarsolen skymtades även popartisten Little Jinder, som tillsammans med sin vän Emelie Roslund gled runt i Slottsskogen. Även artisterna Timbuktu och Anders Wendin, mer känd som Moneybrother valde att besöka Göteborg och Way out West.

Timbuktu tog sig till Göteborg för att delta i folkfesten. Foto: / FOTO: HENRIK JANSSON
Relaterade ämnen
Oskar Dahlgren
Oskar Dahlgren

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag