Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sting kommer till Trädgårdsföreningen

Sting turnerar med sitt senaste album ”My songs” Foto: REMI GALIAZZO/IPA/SHUTTERSTOCK / REMI GALIAZZO/IPA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Sting kommer till Sverige och Göteborg nästa sommar med sin turné ”My songs”.

Den 21 juni ställer han sig på scenen i Trädgårdsföreningen.

Fansen kan förvänta sig hits från både artistens solokarriär och succégruppen The Police.  

Han har i sin framgångsrika karriär sålt runt 100 miljoner album. 

Det blir kändistäta konserter i Göteborg nästa sommar, senan tidigare är det känt att Håkan Hellström spelar på Ullevi fyra gånger om dessutom är banden Kiss och Iron Maiden klara för att rocka loss inne på Ullevi. 

I veckan har ytterligare ett stort namn presenterats.

Sting, som tidigare varit del i succégruppen The Police och som senare varit soloartist har totalt sålt runt 100 miljoner album världen över och vunnit 17 grammys. 

Han kommer till Trädgårdsföreningen i Göteborg den 21 juni nästa år som en del av turnén ”My songs”.

Det blir hans enda stopp i Sverige under turnén.

Nytt album släpptes i maj 

Turnén har samma namn som Stings senaste album som släpptes i maj i år, det innehåller nya tolkningar av hans mest populära låtar från tiden i The Police och som soloartist.

Besökarna kan förvänta sig låtar som ”Fields of Gold”, ”Shape of my Heart”, ”Roxanne” and ”Demolition Man”, ”Englishman In New York,” ”Every Breath You Take,” ”Roxanne,” och ”Message In A Bottle”. 

Med sig till Göteborg tar Sting ett liveband som består Dominic Miller på gitarr, Josh Freese på trummor, Rufus Miller på gitarr, Kevon Webster på keyboard, Shane Sager med munspel samt Melissa Musique och Gene Noble i kör.

Biljetterna släppts den 12 december, skriver Kulturbolaget i ett pressmeddelande.