Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stående ovationer på Göteborgspremiären

Jonas Gardells premiär blev en succé. Foto: GT
Gardells show rullar hela hösten.Foto: GT

Fullsatt – och stående ovationer! 

Göteborgspremiären av Jonas Gardells show blev en succé. 

”Queen of ******* everything” rullar nu i Göteborg hela hösten fram till den 14 december. 

Han har sagt att det ska bli hans sista show. Men å andra sidan handlar Jonas Gardells ”Queen of ******* everything” om att ingenting är omöjligt. 

Men om det nu skulle stämma att det är hans sista stora föreställningen – det stora fyrverkeriet, som han själv berättade för GT inför premiären – så kan han nog lugnt luta sig tillbaka och vara nöjd. Gensvaret från Göteborgspubliken på torsdagskvällen var enormt. 

 

LÄS MER: Jonas Gardell i stor intervju inför Göteborgspremiären 

Fullsatt på teatern

Den fullsatta Lorensbergsteatern fick se Gardell riva ner skrattsalvor under den första delen av showen, innan han elegant lät den brygga över till den mer allvarsamma avslutningen. 

Ensemblen med Ulrik Munther, Jessica Heribertsson, Joanna Perera och Johanna J:son Lindh ackompanjerade med tonsäkerhet showen igenom. 

Det gjorde för övrigt även Gardell som sin vana trogen innefattade publiken i showen. Några fick kanske en mer framträdande roll än vad de hade kunnat ana... 

 

Rullar hela hösten

När showen var slut fick Gardell stående ovationer och trots att göteborgarna fick ta många skämt – det finns bevisligen många sådana om Göteborg – var det med genuin glädje som Gardell tackade publiken. 

”Queen of ******* everything” rullar nu i Göteborg hela hösten fram till den 14 december.

 

LÄS MER: Recension: Så bra är Jonas Gardells nya show