Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Shaman Dureks överraskning på prinsessans födelsedag

Det här är den norska kungafamiljen
Durek Verett och Märtha Louise har varit ett par sedan våren 2019.Foto: DARYL HENDERSON / NTB SCANPIX TT NYHETSBYRÅN
Lagom till prinsessans födelsedag fick hon besök av sin partner.Foto: ANDREAS FADUM / IBL

När coronapandemin slog till och gränserna stängde tvingades den norska prinsessan Märtha Louise och schamanen Durek Verrett likt många andra par isär.

Men lagom till Märtha Louises 49:e födelsedag fick hon en överraskning – ett besök av sin partner, skriver Dagbladet.

”Bästa överraskningen någonsin”, skriver Märtha Louise på Instagram. 

I mars, innan gränserna stängde, åkte norska prinsessan Märtha Louise med sina döttrar till USA för att besöka schamanen Durek Verrett tillika prinsessans partner. 

När de kom tillbaka till Norge sattes de i karantän i två veckor enligt landets regler kring coronaviruset.

Sedan resan i mars har paret inte kunnat träffas på grund av pandemin.

Men lagom till Märtha Louises 49:e födelsedag så dök Shaman Durek, som han också kallas, upp i Norge för att överraska sin käresta, vilket Dagbladet tidigare skrivit om.

Prinsessan: ”Älskar överraskningar”

Märtha Louise har lagt upp ett inlägg på sitt Instagramkonto där hon skriver att det var den bästa överraskningen någonsin tillsammans med en bild på de båda.

”Jag älskar överraskningar. Den bästa överraskningen någonsin var att du dök upp på min födelsedag efter sex långa månader isär”, skriver hon i inlägget.

https://www.instagram.com/p/CFasiE9glaE/

Hon skriver vidare att det varit utmanande och underbart att se att trots att de inte kunnat träffas på så pass länge har deras förhållande och förståelse för varandra fördjupats under tiden. 

Shamanen: ”Varit väldigt svårt” 

Också schamanen Durek Verret har skrivit om resan på Instagram. 

”Jag är så glad över att träffa dig. Det har varit väldigt svårt för mig att vara i från kvinnan jag älskar. Det har varit tider då jag kämpat känslomässigt, men min kärlek till dig är bestående. Jag är välsignad av Gud att vara med min ängel på hennes födelsedag”, skriver han bland annat. 

Märtha Louise avslutar sitt inlägg med att skriva att pandemin lärt henne att människor är tuffare än vi själva tror och att vi kan klara vad som helst. 

”Men det är bättre när vi har våra nära och kära nära.”

Se också: 

Schamanen som fick prinsessan på fall