Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Shaman Dureks ilska – mot kärleksryktena

Shamanen som vann norska prinsessans hjärta
Shaman Durek beskriver Märtha Louise som sin tvillingflamma.
Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/EPA/ TT NYHETSBYRÅN
Märtha Louise, Norges prinsessa.
Foto: CARINA JOHANSEN / NTB SCANPIX TT NYHETSBYRÅN

Uppgifter har cirkulerat om att Shaman Durek och norska prinsessan Märtha Louse gjort slut.

Något som han nu dementerar med emfas.

”Märta Louise är min tvillingflamma”, konstaterar shamanen för VG.

I maj i fjol svepte Durek Verrett – Shaman Durek – in som en virvelvind i det norska medvetandet när det offentliggjordes att han fallit för prinsessan Märtha Louise och att hon hyste samma känslor för honom.

Hon var den omstridda norska prinsessan som engagerat sig i sin änglaskola och gått skilda vägar med nu avlidne Ari Behn, medan han var en andlig ledare som umgicks med Hollywoodkändisar.

”Shaman Durek har förändrat mitt liv, som han gör med många”, berättade Märtha Louise på Instagram.

Drottning och farao

Kärleksförklaringarna mellan de båda har sedan dess bara fortsatt. Bland annat menar han på att de varit ett par även för tusentals år sedan.

– När vi är tillsammans och jag kollar på Märtha, så ser jag ibland ett annat ansikte. Hon ser det i mig också. Jag har minnen av oss i Egypten. Hon var min drottning och jag hennes farao, har Shaman Durek sagt.

Samtidigt har kritiska röster riktats mot förhållandet. De hade en föreläsningsturné som marknadsfördes med hennes prinsesstitel, det har kommit fram dokument på vilka det går att läsa att han försökt tvinga sin expojkvän Hank Greenberg till tystnad och det har varit infekterat mellan shamanen och det norska folket sedan han anklagat dem för rasism.

Shaman Durek har även berättat detaljer om sitt eget sexliv, vilket han senare bett om ursäkt för, och som Märtha Louise kommenterat:

”Min pojkvän gjorde ett stort misstag, jag visste inte om det. Han lär sig av sina misstag och det kommer inte att hända igen, tack för att du bryr dig”.

Shamanen dementerar

Nu har kärleken återigen blivit omskriven, rapporterar norska VG. Det i tidningar i Tyskland och Schweiz – som påstått att relationen tagit slut.

Något som absolut inte stämmer, berättar shamanen själv.

Han reagerar över uppgifterna och skriver i ett sms till VG:

”Märtha Louise är min tvillingflamma. Vi bryr oss inte om dessa ryktena”.

VG har även varit i kontakt med prinsessans manager Carina Scheele Carlsen som avböjer att kommentera kärlekspåståendena.

TV: Shaman Durek svarar på kritiken mot paret