Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Robinson-Julia flyttar till Spanien trots pandemin

”Robinson” görs om efter corona – spelas in i Sverige
Efter inspelningen av ”Robinson” blev Julia Franzén fast i Sverige på grund av coronapandemin.Foto: Linus Nilsson / TV4
Influencern och ”Robinson”-deltagaren Julia Franzén har tidigare levt ett liv i lyx och minglat med kändisar som Leonardo DiCaprio.Foto: Privat / Privat
Innan Robinson bodde Julia Franzén i LA och arbetade bland annat som personlig tränare och livscoach.Foto: Privat / Privat

Influencern och ”Robinson”-deltagaren Julia Franzén, 30, blev fast hemma i Sverige under coronapandemin efter att tidigare ha bott i Los Angeles.

I höst kommer hon återigen att flytta utomlands – närmare bestämt till Marbella på spanska solkusten.

Att smittotalen i Spanien återigen ökar oroar henne inte.

– Marbella känns lite som Europas LA, säger hon.

Innan sin medverkan i tv-programmet ”Robinson” bodde Julia Franzén, 30, i Los Angeles i USA och arbetade som personlig tränare och livscoach.

Hon har tidigare som modell varit med på olika events runtom i världen där hon festat med kändiseliten, som exempelvis Leonardo DiCaprio och Justin Bieber.

Men på grund av coronapandemin blev hon kvar i Sverige när ”Robinson” var färdiginspelat.

– Jag ville vara i Sverige för att umgås med min familj när jag kom hem från Robinson, men nu är jag fast här, har hon tidigare sagt. 

Inte orolig för coronasmittan 

Nu är hon dock redo att lämna landet återigen, den här gången tänker hon flytta till Marbella.

– På grund av corona kunde jag inte åka tillbaka till Los Angeles, jag vill stadga mig och kunna packa upp och ha en garderob. Jag vill ha en bas, där jag känner att ”här ska jag bo”.  Marbella känns som en bra plan B efter LA, i väntan på att jag kan åka dit så känns Marbella lite som Europas LA, säger hon. 

Spanien, där Marbella ligger, är ett av de länder i Europa där coronasmittan återigen ökar kraftigt, men Julia Franzén känner sig inte speciellt orolig för att leva där.

– Jag är inte orolig, jag har ju rest lite nu. Grejen är ju att jag jobbar från min dator med sociala medier och livscoachning. Jag kan ju sitta instängd och jag sitter hellre i karantän i Marbella vid poolen än i Lerum, säger hon. 

Spelar in nytt tv-program 

Men flytten blir inte av än på ett tag, Julia Franzén håller just nu på att spela in ett nytt tv-program där kända personer ska lära sig att köra racerbil. Inspelningarna blir klara i mitten på oktober och sedan går flyttlasset till Spanien. 

– Jag ser verkligen fram emot programmet och Marbella, säger hon. 

Men flytten är inte det enda nya i hennes liv, utan också en hemlig kärlek som hon inte villa avslöja namnet på.

– Jag dejtar, det gör jag. Men allt är väldigt hemligt för att det måste vara det lite. Jag som är så öppen annars, men det hänger inte på mig utan på honom, säger Julia.