Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

RAW Comedy Club öppnar i Göteborg

Mårten Andersson, grundare av RAW Comedy Club. Foto: HENRIK JANSSON
Ann Westin uppträder i Göteborg. Foto: EXPRESSEN
Komikern Messiah Hallberg slog igenom i programmet. Foto: Arkiv

Nu blir det mer stand up-komedi i Göteborg. 

Efter 15 år som etablerad klubb i Stockholm, öppnar RAW Comedy Club på Västkusten nästa år. 

– Det här är verkligen en dröm som blir sann, säger grundaren Mårten Andersson i ett pressmeddelande.

RAW Comedy Club har funnits i 15 år i Stockholm. Sedan dess har klubben också varit ett koncept som blivit TV-program på Kanal 5, flera turnéer i Sverige, kryssningskoncept och scenföreställningar som tagit sig utanför klubben. Bland annat Globen, med Jerry Seinfeld. 

Nu är det klart att klubben nästa år slår upp portarna i Göteborg. 

– Det här är verkligen en dröm som blir sann! Jag älskar Göteborg som stad och i synnerhet publiken där så att nu öppna RAW där känns fantastiskt. Jag har upplevt mängder av oförglömliga kvällar i Göteborg som både komiker och arrangör av RAW så när rätt möjlighet äntligen dök upp tvekade jag inte en sekund, säger Mårten Andersson, komiker och grundare. 

Börjar i februari

Partner till Raw Comedy Club blir Radisson Blu i Göteborg. 

Där kommer föreställningar att hållas den första lördagen varje månad – och det blir både kvällsshower och brunch-shower. 

Kvällarna gästas också av DJ:s och redan nu är flera kända namn bokade. Första säsongen av RAW Comedy Club i Göteborg har redan komiker som Robin Paulsson, Messiah Hallberg, Ann Westin och Kristoffer Appelquist bokade. 

Nisse Hallberg, Thomas Järvheden, Tina Bergérus och Mårten Andersson följer förstås med från Stockholm. 

Premiären i Göteborg sker den 1 februari och bljetterna har redan släppts. 

RAW Comedy Club har bland annat varit omdebatterat tv-program i Kanal 5. Där var Nour El Refais fräcka sexskämt en av sakerna som väckte starka reaktioner...