Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Prinsessan och schamanen på kärleksresa efter ryktena

Märtha Louise och Shaman Durek. Bilden är tagen i ett annat sammanhang.Foto: MEGA/IBL
Märtha Louise har kritiserats för en tidigare föreläsningturné där hon använde sin prinsesstitel.Foto: ANDREAS FADUM
Foto: DARYL HENDERSON / NTB SCANPIX TT NYHETSBYRÅN

Shaman Durek fick gå ut med en skarp dementi efter att falska uppgifter cirkulerat om att han och norska prinsessan Märtha Louise gjort slut.

Nu framgår också att paret nyligen varit på en romantisk resa till Hawaii, rapporterar norska Se og Hør.

Det var schweiziska respektive tyska tidningar som nyligen påstod att relation mellan Shaman Durek och prinsessan Märtha Louise tagit slut.

Men det visade sig att uppgifterna inte stämde.

”Märtha Louise är min tvillingflamma. Vi bryr oss inte om dessa rykten”, kommenterade Shaman Durek saken till norska tidningen VG.

Kärlek på Hawaii

Nu visar också nytagna bilder, som publicerats i norska Se og Hør, att kärleken mellan paret spirar. Bilderna är tagna under vad som beskrivs som en kärleksresa till idylliska Hawaii. 

Duon släppte loss under semestern och både kramades och kysstes hett i den romantiska omgivningen”, skriver tidningen.

Enligt tidningen har Shaman Durek också delat flera bilder från resan på sin Instagram. På bilderna framgick dock inte att prinsessan eller hennes döttrar var med på resan.

Förhållandet mellan de två blev offentligt förra våren. 

Men kärleksrelationen har inte enbart uppskattats av den större allmänheten. Kritik har bland annat riktats mot att Märtha Louise använde sin prinsesstitel under paret gemensamma föreläsningsturné ”Prinsessan och schamanen”. Titeln på turnén ändrades efter det.

– Nu är jag mer bekväm med mig själv, oavsett situation. Jag blev född in i den här familjen och för att vara ärlig så var titeln ”Prinsessan och schamanen” mer en rolig grej än vad det har utvecklat sig till att bli, har Märtha Louise tidigare sagt till norska Dagbladet.

”Gjorde ett misstag”

Shaman Durek har även berättat detaljer om sitt eget sexliv, vilket han senare bett om ursäkt för, och som Märtha Louise kommenterat:

”Min pojkvän gjorde ett stort misstag, jag visste inte om det. Han lär sig av sina misstag och det kommer inte att hända igen, tack för att du bryr dig”.