Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pernilla Wahlgrens satsning i Ullared

Här är tipsen till dig som ska handla på Gekås i Ullared.
Pernilla Wahlgren är känd som skådespelare, artist, tv-profil – och nu designer.Foto: FREDRIK SANDBERG/TT / TT NYHETSBYRÅN
Det kända varuhuset har sedan tidigare ett samarbete med Glenn Strömberg.Foto: GEKÅS

Pernilla Wahlgrens nya modekollektion kommer släppas på varuhuset Gekås i Ullared i slutet av mars.

– Min stil är mycket färg och mönster, men också lite tuffare inslag av denim, leopard och militärgrönt, säger Wahlgren i ett uttalande.

Pernilla Wahlgren är känd som skådespelare, artist och tv-profil med den egna realityserien ”Wahlgrens värld” i Kanal 5.

Nu blir hon också känd som designer då hon ingått ett samarbete med varuhuset Gekås i Ullared. Den nya modekollektionen kommer finnas på damavdelningens hyllor från och med den 25 mars. 

–  Kollektionen är väldigt mycket jag! Jag vill att kläder ska vara bekväma samtidigt som jag vill känna mig snygg. Materialen är mjuka och modellerna lösa och lite fladdriga. Min stil är mycket färg och mönster, men också lite tuffare inslag av denim, leopard och militärgrönt. Jag har tagit fram kläder som jag själv tycker om. Och det hoppas jag att Gekås kunder också kommer att göra, säger Pernilla Wahlgren i ett pressmeddelande från Gekås. 

Gekås samarbetar med kändisar

Fotbollslegendaren Glenn Strömberg släppte en modekollektion på varuhuset i fjol.Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Den 3 och 4 april kommer Pernilla själv vara på plats i varuhuset för att träffa kunderna och presentera kollektionen.

– Pernilla som person står för en genuinitet och en bredd som jag tror tilltalar våra kunder. Hon är väldigt lätt att tycka om, och det gäller för kläderna också. De är fantastiska i passform, kvalitet och stil, säger Anna-Kerstin Martinsson, Gekås marknadschef.

Det är inte först gången som Gekås ingår samarbeten med kändisar. Sedan tidigare har varuhuset och fotbollslegendaren Glenn Strömberg ett samarbete med en herrkollektion inspirerad av framför allt italienskt mode. Kollektionen lanserades förra våren.