Pernilla Wahlgrens nya plan – med Ullared-Boris

Det här är Gekås Ullared.
Boris Lennerhov är vd för Gekås
Foto: HENRIK JANSSON
Pernilla Wahlgren designar kläder för Gekås.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Under våren ska Gekås för andra gången ha ett designsamarbete.

Först ut var Glenn Strömberg och nu har turen kommit till artisten Pernilla Wahlgren. 

– Det är viktigt för mig att ha en personlig stil och att känna mig kvinnlig. Jag gillar att sticka ut men utan att känna mig obekväm eller överklädd. Det ska bli fantastiskt roligt att få dela med mig av den känslan till Ullaredskunderna, säger hon i ett pressmeddelande.

Pernilla Wahlgren + Gekås = sant. 

Artisten och realitystjärnan ska till våren släppa en kollektion tillsammans med varuhuset, skriver Gekås i ett pressmeddelande.

Kollektionen släpps i varuhuset i Ullared under 2020 och ska vara kläder, allt från klänningar till jackor. 

– Att göra ett modesamarbete med Pernilla Wahlgren känns helt rätt för Gekås del. Våra kunder är medvetna shoppare som har bra koll på trender, kvalitet och passform. Jag tror att både Pernilla som person och kollektionen som är framtagen kommer att gå hem hos våra kunder, säger varuhusets vd Boris Lennerhov i pressmeddelandet.

 ”Ett nyfrälst Ullared-fan”

Pernilla Wahlgren säger att det är viktigt att hon delar med sig av en personlig stil.

– Jag gillar att sticka ut men utan att känna mig obekväm eller överklädd. Det ska bli fantastiskt roligt att få dela med mig av den känslan till Ullaredskunderna, säger hon i pressmeddelandet. 

Det var inte länge sedan Pernilla själv upptäckte Ullared, säger hon i pressmeddelandet:

– Jag är verkligen ett nyfrälst Ullared-fan. Jag besökte varuhuset som kund första gången 2016 och inför resan var jag ganska skeptisk. Men precis som alla andra shoppade jag en full vagn och fick skrota alla mina fördomar om detta shoppingpalats i skogen. 

Strömberg har sålt för 10 miljoner 

Samarbetet med Pernilla Wahlgren är det andra hittills för varuhuset – sedan tidigare har Gekås samarbetat med Glenn Strömberg som varit en succé.

GT har tidigare rapporterat att fotbollsprofilen sålt kläder för 10 miljoner kronor på varuhuset.

– Jag är positivt överraskad av den enorma försäljningen. Kläderna gick hem hos Gekås kunder vilket är det bästa betyget man kan få, sa han då.