Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Pekkas tårar för Alexandra Zazzi i ”Biggest Loser”

Alexandra Zazzi riskerar att åka ur ”Biggest Loser VIP”, redan under programmets första vecka. Foto: TV4
Alexandra Zazzi är med i nya säsongen av Biggest Loser VIP. Foto: /IBL

Alexandra Zazzi är en av deltagarna i årets upplaga av ”Biggest Loser VIP” i TV4. Men efter bara en vecka i programmet riskerade hon att åka ut. 

När det går upp för hockeylegendaren Pekka Lindmark, kan han inte hålla tårarna tillbaka.

– Hon har hjälpt till i köket så fruktansvärt, mig och alla andra, säger Lindmark, samtidigt som han kämpar mot gråten.

Andra säsongen av ”Biggest Loser VIP” är i full gång. Musikern Kalle Moréus, Gunilla Persson från ”Svenska Hollywoodfruar” och stjärnkocken Alexandra Zazzi, som driver restaurang i Göteborg, är några av de tävlande.

Den senare blev först känd för den svenska tv-publiken när hon vann andra säsongen av SVT:s megasuccé ”Expedition Robinson”.

I ”Biggest Loser VIP” berättar Alexandra Zazzi hur vinsten öppnade många dörrar, och gav henne en chans att jobba än mer målinriktat med sin stora passion – matlagning.

 

 

Men livet som kock kan göra det svårt att leva hälsosamt, säger Zazzi i programmet:

– Man har kanske jobbat från sju på morgonen till elva på kvällen när man inser att allt man fått i sig är 50 koppar kaffe och 30 provsmak av gräddsås. Jag har ett liv som ställt mig i den här positionen, men nu vill jag göra något åt det och få hjälp. Jag vill leva ett friskt liv. 

Nära eliminering

I ”Biggest Loser VIP” blir Alexandra Zazzi snabbt den som tar tag i matlagningen i slottet. 

– Jag har ju varit tvungen att ta hand om den här gruppen i två dagar nu, för inget vet vad de ska göra liksom, säger hon med ett skratt.

Och att Alexandra är uppskattad bland de andra deltagarna i programmet, blir tydligt när det är dags för kändisbantarna att ställa sig på vågen och se om deras hårda slit har gett resultat.

Först ut är Alexandra Zazzi, och när vågen stannar visar den på 93,9 kilo – en viktnedgång på 1,7 kilo.

 

 

Det blir snabbt tydligt att det kanske inte är tillräckligt.

– Det blir nog på håret. Min kropp är seg, den behöver tid på sig att komma i gång. Åker jag ut efter en vecka så kommer det att kännas väldigt tungt, säger Alexandra Zazzi i programmet.

Pekkas tårar för Alexandra

För Pekka Lindmark går det betydligt bättre. Men han har svårt att glädja sig åt den egna framgången.

När Lindmark inser att han klarar sig från eliminering, brister han ut i tårar.

– Vad är det som känns jobbigt, frågar programledaren Anna Brolin.

– Det är Alexandra. Hon har hjälpt till i köket så fruktansvärt, mig och alla andra, säger Lindmark, och kämpar mot gråten.

Pekka Lindmark brister ut i tårar när han inser att han klarat sig från eliminering – men att Alexandra Zazzi riskerar att åka ur programmet. Foto: TV4

Pekka Lindmark är inte den enda som har svårt att hålla tårarna tillbaka – Alexandra Zazzi blir i sin tur märkbart rörd över Pekkas reaktion.

 

 

– Jag vill inte att någon ska åka ut, men hon vill jag absolut inte, säger hockeylegendaren, och får en rejäl kram av Alexandra Zazzi när han kliver ner från vågen. 

Men till Alexandras och Pekka Lindmarks stora lättnad, hänger hon kvar i programmet ett tag till – om än med en hårsmån.

När alla deltagare har vägt sig, står det klart att det blir den tidigare idoldeltagaren, Magnus Schönberg, som tvingas lämna ”Biggest Loser VIP”

 

”Biggest Loser VIP” sänds måndagar klockan 20.00 i TV4.