Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Oldsbergs tips: Så hålls kärleken vid liv

Ingvar Oldsberg och hans käresta Maria Sandeblad drar på semester.Foto: Privat
Foto: Privat

Mycket kärlek, mycket sol – och god mat.

I dag, söndag, rattar Ingvar Oldsberg, 69, "Bingolotto" i Sjuan.

Sedan blir det en tre veckor lång kärleksresa.

– Vi åker till Thailand och Australien, säger Oldsberg.

"Vi" – det är Ingvar och kärestan Maria Sandeblad, 53.

Här delar de med sig av sina bästa knep för att hålla kärleken vid liv.

"SÅ KAN OCKSÅ DU OCKSÅ HÅLLA KÄRLEKEN VID LIV"

■ Ingvar Oldsberg, 69, och Maria Sandeblad, 53, har tillsammans kommit fram till att man måste ha minst tre knep för att vårda kärleken.

1) Överraska varandra – allt från att bjuda på frukost på säng till att byta tändstift i bilen. Och var alltid frikostig med skratt.

2) Håll dig i trim. Om du tränar, så håller du både dig själv och kärleken vid liv. Man måste vara i något sånär fysisk form för att älska.

3) Lyssna på varandra – det gäller i alla former av mänskliga relationer.

Trebarnspappan Ingvar Oldsberg har haft flera förhållanden bakom sig och träffade hotelldirektören (Apple Hotel i Göteborg) för några år sedan.

Det började på kompisnivå och de gjorde några resor tillsammans.

Men så började det slå gnistor...

– Från början hade vi skilda sovrum på resorna, men efter en tid öppnade vi dörren mellan rummen, berättade Ingvar Oldsberg tidigare.

Allt föll på plats.

Fann tryggheten

Han hade gått igenom en tuff period med cancer, opererats och fått strålgifter och var orolig för framtiden. Men så fann han tryggheten i Maria Sandeblad.

– Det ska bli skönt att komma i väg, säger Oldsberg som direkt efter "Bingolotto" i kväll packar resväskan (Lotta Engberg vikarierar).

– Vi åker först till Hua Hin i Thailand i åtta dagar, där har vi varit tidigare. Sedan blir det Melbourne i Australien där vi tittar på Australian Open i tennis i en vecka. Och till sist besöker vi Bangkok på hemvägen, säger Ingvar Oldsberg.

Han säger att han behöver varva ned.

– Jag har levt dygnet runt med "Bingolotto" ända sedan i maj. Maria har också jobbat väldigt hårt – hon har 116 hotellrum att fylla.

– I Hua Hin ska vi bara sola, träna och äta goda middagar. Att åka bort är ett sätt att hålla vår kärlek vid liv, säger han.

Tillbaka i februari

Den 8 februari är han tillbaka i "Bingolotto"-studion igen.

Och i februari avgörs det om han orkar ännu en säsong till.

– Jag vill gärna förlänga med Oldsberg, kanske så mycket som fyra år, säger Hans Sahlin, vd för Folkspel som driver "Bingolotto".

– Hm, säger Oldsberg, i februari tar jag ställning till vad jag vill göra resten av mitt liv.