Ingvar Oldsberg och hans käresta Maria Sandeblad drar på semester. Foto: PrivatIngvar Oldsberg och hans käresta Maria Sandeblad drar på semester. Foto: Privat
Ingvar Oldsberg och hans käresta Maria Sandeblad drar på semester. Foto: Privat
Foto: PrivatFoto: Privat
 Foto: Privat

Oldsbergs tips: Så hålls kärleken vid liv

Publicerad

Mycket kärlek, mycket sol – och god mat.

I dag, söndag, rattar Ingvar Oldsberg, 69, "Bingolotto" i Sjuan.

Sedan blir det en tre veckor lång kärleksresa.

– Vi åker till Thailand och Australien, säger Oldsberg.

"Vi" – det är Ingvar och kärestan Maria Sandeblad, 53.

Här delar de med sig av sina bästa knep för att hålla kärleken vid liv.

Trebarnspappan Ingvar Oldsberg har haft flera förhållanden bakom sig och träffade hotelldirektören (Apple Hotel i Göteborg) för några år sedan.

Det började på kompisnivå och de gjorde några resor tillsammans.

Men så började det slå gnistor...

– Från början hade vi skilda sovrum på resorna, men efter en tid öppnade vi dörren mellan rummen, berättade Ingvar Oldsberg tidigare.

Allt föll på plats.

Fann tryggheten

Han hade gått igenom en tuff period med cancer, opererats och fått strålgifter och var orolig för framtiden. Men så fann han tryggheten i Maria Sandeblad.

– Det ska bli skönt att komma i väg, säger Oldsberg som direkt efter "Bingolotto" i kväll packar resväskan (Lotta Engberg vikarierar).

– Vi åker först till Hua Hin i Thailand i åtta dagar, där har vi varit tidigare. Sedan blir det Melbourne i Australien där vi tittar på Australian Open i tennis i en vecka. Och till sist besöker vi Bangkok på hemvägen, säger Ingvar Oldsberg.

Han säger att han behöver varva ned.

– Jag har levt dygnet runt med "Bingolotto" ända sedan i maj. Maria har också jobbat väldigt hårt – hon har 116 hotellrum att fylla.

– I Hua Hin ska vi bara sola, träna och äta goda middagar. Att åka bort är ett sätt att hålla vår kärlek vid liv, säger han.

Tillbaka i februari

Den 8 februari är han tillbaka i "Bingolotto"-studion igen.

Och i februari avgörs det om han orkar ännu en säsong till.

– Jag vill gärna förlänga med Oldsberg, kanske så mycket som fyra år, säger Hans Sahlin, vd för Folkspel som driver "Bingolotto".

– Hm, säger Oldsberg, i februari tar jag ställning till vad jag vill göra resten av mitt liv.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag