Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nämen – här dyker stjärnan upp i Göteborg

Kiefer Sutherland, 24-stjärnan, ställde upp på en bild med Hassan, ägare till Karlssons Garage & Bar. Foto: Anna Ekborg / Läsarbild
Anna Ekborg blev chockad när Kiefer Sutherland plötsligt dök upp på hennes jobb. Foto: Privat

I lördags hade Anna Ekborg, 24, en helt vanlig dag på jobbet. 

Hon serverade gäster, tog beställningar och dukade av borden. 

Eller ja. Just den här dagen fick hon också besök av superstjärnan Kiefer Sutherland. 

– En av de trevligaste människorna jag har träffat, berättar Anna Ekborg, 24. 

Det är inte varje dag som superstjärnan Kiefer Sutherland oannonserat dyker upp på ens jobb. 

Men det var vad som hände för Anna Ekborg, servitris på Karlsons Garage & Bar i Göteborg. 52-årige Sutherland, känd från framför allt tv-serien 24, dök upp strax efter lunch upp för att äta. 

– Han kom förbi oss för en sen lunch och jag tyckte direkt att jag kände igen honom lite. Men jag kunde inte komma på var jag sett honom, berättar Anna Ekborg som tog emot gästen. 

– Men så var det några av våra stamgäster som sa till mig att det var Kiefer Sutherland. ”Ja just det, det är ju han”, tänkte jag då. Man blir lite chockad när man får in kändisar på jobbet faktiskt, berättar hon vidare. 

Spelar på Pustervik 

Enligt Anna Ekborg hör det inte till vanligheterna att gästerna på restaurangen är världskändisar. Men några divalater var det inte tal om, berättar Anna som fick en pratstund med skådespelaren. 

– Han var jättetrevlig! En av de trevligaste människorna jag träffat. Han sa också att han tyckte att vi var väldigt trevliga, servicemedvetna och jag sa då att det var ett rent, sant nöje att träffa honom och få servera honom. 

Vad han beställde? Köttbullar – så klart! 

Annas chef, Hassan, ville ta en bild med den brittiske stjärnan och det ställde han gladeligen upp på, berättar Anna vidare. Men – vad gjorde Sutherland då i Göteborg? 

Jo, skådespelaren är faktiskt även countrymusiker. Och söndagen den 29 september spelar Kiefer Sutherland på Pustervik. Konserten skulle ha skett den 16 augusti men blev uppskjuten. 

Start för konserten är klockan 19.