Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Miss Lis extrastopp i Göteborg – på turnén

Miss Li spelar i Göteborg – två gånger på en vecka.Foto: WHOA WHOA GUSTAFSSON / SONNY BOY GUSTAFSSON
Både på lördagen den 7 mars och fredagen den 13 mars spelar Miss Li i Göteborg.Foto: CSABA BENE PERLENBERG

Halvvägs in på sin vårturné har Miss Li nu stannat till i Göteborg.

Lördagskvällens spelning på Göteborgs konserthus är extrainsatt – och hon är tillbaka redan om en vecka.

Den – precis som kvällens konsert – är utsåld.

– Den gångna sommarturnén kändes fetare än nånsin och jag kan inte bärga mig tills jag får åka ut på vägarna igen! Dessutom, med ”Så mycket bättre” i ryggen ska det bli så himla kul att få blanda in nya tolkningar i settet.

Så sa den 37-åriga artisten Miss Li, eller Linda Karlsson som hon egentligen heter, i samband med att hennes vårturné blev officiell i höstas.

När hon nu kommit ungefär halvvägs på turnén som totalt innefattar 24 spelningar har hon kommit till Göteborg.

Under lördagskvällen spelar hon inför ett utsålt Göteborgs konserthus i vad som är en extrainsatt konsert.

Lördagens konsert är extrainsatt.Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN

Tillbaka – om en vecka

Miss Li är sedan tillbaka i Göteborg redan om en vecka, närmare bestämt fredagen den 13 mars. Även då spelar hon på Göteborgs konserthus och även den konserten är utsåld.

Under turnén besöker Miss Li flera västsvenska städer. Utöver Göteborg har hon spelat i både Jönköping och Vara och längre fram stannar hon även till i Borås.

”Jag är jätteglad över att få åka ut på en så här lång, helt utsåld turné. Jag får nypa mig i armen ibland, men jag tar aldrig en enda lyssnare för givet och jag har jobbat väldigt hårt under många år för det här”, skrev Miss Li i ett mejl till GT i samband med spelningen i Vara i februari.

Miss Li kunde den gångna hösten ses i det populära tv-programmet ”Så mycket bättre” i TV4. Där tolkade hon bland annat Petters ”Lev nu dö sen” som sedan dess spelats 23 miljoner gånger på Spotify.