Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mette-Marits svärdotter ger bebisbesked: ”Två stycken"

Känslosamma talet under Fredsprisutdelningen – Mette-Marit i tårar
Norska kronprinsessan Mette-Marit.Foto: ANDREAS FADUM
Mette-Maris son Marius Borg Høiby, 23.Foto: VEGARD WIVESTAD / TT NYHETSBYRÅN

Norska kronprinsessan Mette-Marits son Marius Borg Høiby och hans flickvän, modellen Juliane Snekkestad, offentliggjorde sin relation 2018.

I en stor intervju i podcasten ”Schendis” berättar Juliane Snekkestad nu om framtiden och bebistankarna.

– Jag vill ha barn. Jag vill ha barn innan jag är 30. Det första när jag är 28 och det andra som 30-åring. Jag vill ha två stycken, berättar hon i podcasten. 

I den norska podcasten ”Schendis” berättar Juliane Snekkestad, 24, om sitt förhållande till 23-årige Marius Borg Høiby, som inleddes 2018. I intervjun öppnar Juliane upp sig om deras relation.

– Jag bodde i Los Angeles och det var faktiskt där vi träffades. Jag var på stan och gjorde en photoshoot – faktiskt den som hamnade i Playboy – och jag träffade honom för första gången genom en gemensam vän. Vi gick ut och lärde känna varandra, säger hon i podcasten.

https://www.instagram.com/p/BlyeXvBDpFU/

”Vi gnider näsorna”

Hon berättar att det inte har varit helt lätt att vara tillsammans med någon som hela Norge vet vem det är. Därför höll de förhållandet hemligt ett tag innan de gick ut med det. 

I podcasten berättar Juliane Snekkestad även om sitt liv festandes med superkändisar, hårt modellarbete och att ha fler resedagar än genomsnittet. Och hur hon i den vevan blev kär i Marius.

– Vi hade varit i Oslo och han skulle köra mig till tågstationen. Vi har en sådan sak att vi gnider näsorna mot varandra. Sedan sa jag att det bara var ”som flickvänner och pojkvänner gör”, och sedan frågade han om vi inte var det. Vilket jag svarade ja på innan jag satte mig på tåget hem, säger hon i podcasten.

Ger ett barnbesked

Hon berättar också att hon känner sig välkommen hos svärföräldrarna Mette-Marit och kronprins Haakon. Men är försiktig med att berätta för mycket hur det ser ut med middagsbjudningar på hovet.

Hon ger dessutom ett barnbesked:

– Jag vill ha barn. När du är 16 tror du att du är en vuxen som 25-åring och att du kommer att bli förlovad och få barn då. Å andra sidan tror jag att det kommer att bli ett tag. Men jag vill ha barn innan jag är 30. Den första är 28 och den andra som 30-åring. Jag vill ha två stycken barn, säger Juliane Snekkestad i podcasten.

https://www.instagram.com/p/B8rWB2EHgzD/