Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Märtha Louise om tuffa tiden: ”Klarade inte av det alls”

Se när prinsessans nya kärlek mötte pressen för första gången i Norge.
I fjol gick prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek ut offentligt med sitt förhållande.Foto: DARYL HENDERSON / TT NYHETSBYRÅN
Märtha Louise är prinsessa i det norska kungliga hovet.Foto: CARINA JOHANSEN / TT NYHETSBYRÅN

I fjol gick prinsessan Märtha Louise och schamanen Shaman Durek ut offentligt med sitt förhållande.

Relationen har omskrivits mycket i medierna och nu berättar Märtha Louise om hur det känns att bli konstant granskade för Aftonbladet Söndag.

– Jag har gjort misstag. Jag har skämt ut henne, skämt ut hennes familj, skämt ut barnen. Jag är inte perfekt, säger Durek Verret när han gästade ”The Life Stylist Podcast”.

Under en intervju med Aftonbladet Söndag berättar prinsessan Märtha Louise om hur det känns att ständigt ha mycket mediauppståndelse runt sig. Speciellt när det handlar om kärleksrelationer. 

– Det är något jag stått ut med hela livet. Som liten klarade jag inte av det alls. Men jag har blivit tryggare i det sedan jag blev äldre. Efter ett långt liv i offentligheten är jag inte förvånad över att folk vill veta saker om mig och jag har märkligt nog vant mig, säger Märtha Louise till Aftonbladet Söndag.

Det var i maj i fjol som prinsessan och schamanen Shaman Durek Verret gick ut offentligt med sin relation. Och även Shaman Durek har påverkats mycket av uppståndelsen runt förhållandet. 

– Jag ska vara ärlig. När vi först gick ut med förhållandet drabbades jag av chock. Jag grät inför min flickvän, jag låg i sängen och skakade. Varje gång jag öppnade en dörr fanns det en kamera i mitt ansikte, har han sagt tidigare.

Märtha Louise: ”Jag följer min väg”

Märtha Louise har vid tidigare tillfällen hävdat att hon har övernaturliga förmågor, att hon kan kommunicera telepatiskt med både djur och änglar. Något som det norska kungliga hovet inte riktigt stått bakom. Till Aftonbladet Söndag säger hon att hon upplever alla känslor lite starkare än andra människor och fortsätter:

– Det finns minst sagt många meningar och åsikter om mig, men jag följer min väg. Vissa tycker att jag är kontroversiell, men jag förstår inte varför alla strävar efter att vara normala. Vi har alla något inom oss som är lite udda och konstigt. Tänk vilken fin plats jorden skulle vara om alla tilläts vara lite knäppare.