Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kultgruppen Freestyle återförenas i Partille

Freestyle kommer att återförenas på Okej Live i Partille i slutet av oktoberFoto: HANS HATWIG / ROCKSHOT
Anders Tengner, kvällens presentatör och tidigare journalist på Okej. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: ÅKE THIM

Minns du monsterhits som ”Vill ha dig” och ”Fantasi”? 

Om ungefär två månader så kommer kultgruppen Freestyle återförenas under Okej Live i Partille Arena.  

– Det känns otroligt kul att vara tillbaka på scen tillsammans med Gigi, Tommy och Jocke igen, säger Christer Sandelin i ett pressmeddelande. 

Saknar du 80-talet? 

Då behöver du bara stå ut i två månader till innan Partille Arena tar besökarna med på en tidsresa. 

Bland annat kommer kultgruppen Freestyle att återförenas med fyra av originalmedlemmarna på scen: Christer Sandelin, Gigi Hamilton, Tommy Ekman och Joakim Hagleitner – för första gången på flera år. 

– Det känns otroligt kul att vara tillbaka på scen tillsammans med Gigi, Tommy och Jocke igen, säger Christer Sandelin i ett pressmeddelande. 

 

 

Andra storheter från 80-talet som också är klara för Okej Live den 27 oktober är Samantha Fox, Eurovision-vinnarna Herreys, Lili och Susie och Noice.

Herreys kommer uppträda på galan.Foto: PETER BERGGREN/PRESSENS BILD

Okej lästes av en halv miljon 

Okej var musiktidningen för ungdomar som under sin storhetstid lästes av ungefär en halv miljon. Tidningen lades ner 2011. 

”Okej Live är en tidsresa och den definitiva nostalgifesten för alla som älskade Okej. Hela festen inramas av åttiotalet i allt från färger, dofter och smaker till hårspray, spandex och axelvaddar. Det är bara att blunda och öppna ögonen cirka 1986 och festa som aldrig förr i tre timmar med hits non stop” står det i pressmeddelandet. 

 

 

– Okej Live är en nostalgikväll med det bästa från åttiotalet. Artisterna som prydde pojk- och flickrummen kommer att vara på scen, säger Anders Tengner, kvällens presentatör och tidigare journalist på tidningen, i pressmeddelandet.  

 

Klara för Okej live:

Samantha Fox

Herreys

Treat

Lili och Susie

Secret Service (med Mikael Erlandsson)

Lustans Lakejer

Kee Marcello

Noice

Tone Norum

 Freestyle