Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ingvar Oldsberg ramlade mitt i natten – bröt axeln

Detta är Ingvar Oldsberg
Ingvar Oldsberg har brutit axeln.Foto: HENRIK JANSSON
Det var Ingvar Oldsbergs särbo Maria Sandeblad som upptäckte honom, när han låg skadad.Foto: TORBJÖRN SELANDER

När han skulle gå på toaletten mitt i natten ramlade Ingvar Oldsberg och slog sig så allvarligt att han bröt axeln.

I flera timmar låg han på golvet innan han kunde få hjälp, berättar han för Aftonbladet.

– Det var jävligt jobbigt, säger Ingvar Oldsberg till tidningen.

Ingvar Oldsberg har haft en otursfylld sommar. I juli behövde han opereras akut sedan han fallit i hemmet och slitit av ledbandet i högra handen, och nu har han slagit sig ordentligt igen.

För Aftonbladet förklarar programledaren att han nyligen, när han skulle gå på toaletten mitt i natten, ramlade och bröt axeln. Han var ensam hemma och kunde därför inte få någon hjälp av särbon Maria Sandeblad.

– Och jag hade ingen telefon så jag kunde nå henne. Så jag låg på golvet och svimmade nog av från och till. Det handlade nog om flera timmar. Det var jävligt jobbigt, säger Ingvar Oldsberg till Aftonbladet.

Oldsberg hittades av särbon

Det var, skriver Aftonbladet, Maria Sandeblad som hittade Oldsberg skadad när hon kom hem på morgonen.

– Jag hade också värk flera dagar innan jag opererades, de skulle gå igenom röntgenbilder och annat. Men förra veckan opererades jag och de satte in både plattor och skruvar i axeln. Så nu går jag på rehab för att hålla i gång lederna. Men det tar nog sex till åtta månader innan allt är normalt igen, säger Ingvar Oldsberg, som nu har armen i mitella, till Aftonbladet.

Nu i augusti skulle Oldsberg egentligen ha opererats i Belgien för problem han haft med göften, men den operationen har blivit uppskjuten med anledning av den tidigare ledbandsskadan.

Höftoperationen är i stället planerad att äga rum någon gång i oktober.