Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Helene, 47: ”Jag vill att Lyxfällan kommer hit igen”

Helene Lundberg, 47, är känd från flera tv-produktioner.Foto: Privat
Hon har dykt upp i ”Ullared” flera säsonger.Foto: Petra Kjellner

Tv-profilen Helene Lundberg, 47, drog på sig stora skulder – bland annat genom att shoppa på Gekås i Ullared – men fick bukt på sin ekonomi sedan ”Lyxfällan” kommit på besök.

Men därefter har Helene gått igenom en tuff tid och är nu tillbaka i en ekonomisk svacka.

– Jag hade behövt ett jobb och en bra man som kan flytta in och hjälpa till, säger fyrabarnsmamman.

Helene Lundberg, 47, från Skara känns igen från tv-program som ”Lyxfällan” och ”Hemliga beundrare”. Men det är nog från långköraren ”Ullared” i Kanal 5 som flest känner igen henne, där hon medverkat i flera säsonger.

– Jag kommer att vara med även i höstens säsong, berättar hon.

Hennes shoppingglädje gjorde att hon till slut hamnade i en ohanterbar ekonomisk situation – och därför kom TV3:s ”Lyxfällan” på besök.

– Jag har ju ett Gekås-kort, det har jag maxat kan jag tala om, berättade Helene då.

”Lagt räkningar på hög”

Efter ”Lyxfällan”-besöket så hamnade Helene på rätt köl och lyckades betala av en stor del av sina skulder, berättar hon. Hon njöt av tillvaron tillsammans med sina fyra barn, som hennes liv kretsar kring.

Men därefter har flera omständigheter gjort att Helene Lundberg känner att hon är i behov av hjälp på nytt.

Det handlar dels om en arvstvist och ytterligare en rättslig tvist som blivit långdragen och kostsam. Samtidigt drabbades Helene av utmattning och har varit långtidssjukskriven, berättar hon.

Den senaste tiden har varit tuff på flera fronter för Helene Lundberg.Foto: Privat
I programmet tvingades Helene Lundberg sälja sina skor.Foto: Marianne Carlsson / Skövde Nyheter
Helene Lundberg, 47, drog på sig stora skulder – bland annat genom att shoppa på Gekås i Ullared. Nu har hon återigen problem med ekonomin.Foto: ROBIN ARON

– Jag skulle vilja att ”Lyxfällan” kom hit igen. Jag har dragit på mig nya kostnader och lagt räkningar på hög och så är det ju räntor ovanpå det.

För att ha möjlighet att få rätsida på problemen är Helene i full färd med att nu söka jobb.

– Jag söker jobb precis hela tiden och kan tänka mig att jobba med det mesta. Jag gillar utmaningar och att ha många bollar i luften, jag ser inte saker som omöjliga och är översocial. Om någon vill anställa mig så är det bara att höra av sig till mig på min Instagram.

Dejtat tv-personlighet

Hon berättar att hon har ett modelljobb i Kanada på gång i höst tillsammans med en fotograf hon känner, men är ute efter något mer stabilt att sysselsätta sig med.

Utöver jobb så är Helene också på jakt efter kärleken.

– Jag dejtar en del. Jag har faktiskt dejtat någon som också är en tv-personlighet, men det vill jag hålla lite hemligt. Men jag skulle behöva en bra man som kunde flytta in här och hjälpa till. Ett stabilt jobb och en stabil kärlek, helt enkelt, säger hon.