Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här gästar stjärnorna Little Jinder på scen

När Little Jinder klev på scenen för sin spelning på Way out west strax innan 18 på fredagskvällen exploderade publiken i ett stort jubel.Foto: Anders Ylander
"Jag älskar er för att ni är här," sa Little Jinder från scenen.Foto: Anders Ylander
Zara Larsson och Rebecca & Fiona gästade mitt i konserten. Foto: Anders Ylander
Tillsammans med publikens allsång sjöng de fyra Little Jinders hit "Vita Bergens klockor". Foto: Anders Ylander
Foto: Anders Ylander
Foto: Anders Ylander

Under fredagskvällen spelade Little Jinder på Linnéscenen på tredagarsfestivalen Way out west. En konsert som beskrevs som ett "stort fuck you mot rasism och sexism" till publikens stora förtjusning.

Men det skulle bli ännu bättre - mitt i konserten gästade stjärnorna Zara Larsson och Rebecca & Fiona och jublet visste inga gränser.

När Little Jinder klev på scenen för sin spelning på Way out west strax innan 18 på fredagskvällen exploderade publiken i ett stort jubel. Hennes sidekick hade precis dedikerat spelningen på Linnéscenen till kampen för alla människors lika värde och spelningen skulle vara ett "stort fuck you mot rasism och sexism".

– Jag älskar er för att ni är här, sa Little Jinder från scenen.

Sjöng "Vita Bergens Klockor"

Ungefär en halvtimma in i konserten kom den stora överraskningen när Little Jinder välkomnade in Zara Larsson, som fått mycket uppmärksamhet för sitt engagemang för feminism och mot sexism, och jublet visste inga gränser.

Men jublet hann knappt lägga sig innan det kom ytterligare en överraskning. Ett par minuter senare dansade Dj-duon Rebecca & Fiona in på scen.

Tillsammans med publikens allsång sjöng de fyra Little Jinders hit "Vita Bergens klockor".